Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 30.10
Ne aflăm în zodia SCORION

BERBEC. Un eveniment în familie, care pentru alții pare fără nicio importanță, sau chiar un moment de toate zilele, pe tine te pune pe jar. Abia aștepți să vină clipa aceea, când poate, vei revedea pe cineva drag, sau vei oferi cuiva un dar.

TAUR. Te complaci în tihna și banalitatea zilei, chiar îți place pentru că nu vrei nimic ce să te scoată din această atmosferă calmă care s-a instalat. Te mulțumești cu rutina cotidiană și găsești o reală plăcere în lucrurile mărunte ale vieții.

GEMENI. Aștepți de mult timp să te contacteze o anumită persoană, iar astăzi este posibil să primești vreo veste de la ea. Indiferent că este vorba de o veche simpatie, sau de un partener de afaceri, dar ceea ce îți va spune va fi pe placul tău.

RAC. O activitate culturală, un spectacol, un film, o carte bună îți va însenina ziua, mai ales că vei dezbate subiectul și cu alții, la fel de încântați ca tine. Va fii o distracție cu mult beneficiu intelectual și cu o imensă satisfacție sufletească.

LEU. Exact persoana de la care ai fi așteptat cel mai mult să te înțeleagă și să te susțină se împotrivește ideilor tale, dar nu este singura. Când nimeni nu este de acord cu tine, ar fi bine să-ți analizezi planurle, cine știe, poate ei au dreptate.

FECIOARĂ. Un coleg îți oferă niște informații pe care nu le prea crezi. Ceva îți șoptește că nu este sincer și urmărește altceva, dar te înșeli. Ai încredere în informațiile pe care ți le pune la dispoziție, pentru că vrea cu adevărat să te ajute.

BALANȚĂ. Nu sta să-ți plângi de milă dacă vezi că un vis s-a destrămat. De fapt, a fost mai de grabă un plan decât o dorință, la realizarea căruia, să fim sinceri, nici nu ai pus tu prea mult suflet, iar în acest caz nici nu ai de ce să te necăjești.

SCORPION. Ești solicitat să însoțești pe cineva într-o călătorie și, deși ai fi avut foarte multe de făcut, trebuie să le lași deoparte pentru a-i face cuiva pe plac. Dacă e o deplasare în interes de serviciu, vei rezolva cu brio toate problemele.

SĂGETĂTOR. Nu te simți prea bine într-un grup mai numeros și toate încercările tale de a te apropia de ceilalți pot eșua. Nu prea aveți subiecte comune de discuție, iar în cele din urmă preferi să te retragi și să-ți găsești activități mai plăcute.

CAPRICORN. Nu poți fi mereu în top, uneori mai dai și de hopuri, dar din toate ai ceva de învățat care te va ajuta pe viitor. Deci dacă dai de o piedică, nu te descuraja imediat, fie ce o fi, mergi mai departe și ai să vezi că totul va ieși bine.

VĂRSĂTOR. Te pregătești intens pentru un scop pe care ți l-ai propus și pe care îl vei și atinge, indiscutabil, pentru îl că tratezi cu maximă seriozitate. Doar că, între timp uiți de propriul tău suflet, care ar avea nevoie de un pic de alinare.

PEȘTI. Parcă nici aerul nu se mișcă azi, toate stau pe loc, ceea ce, pentru o fire iute ca tine e cam deranjant. Nu suporți să bați pasul pe loc din cauza hopurilor apărut, cu toate că ști că e doar o stare de moment și nu ai îndoieli privind reușita.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR