Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voleibalistele sătmărence au pierdut meciul de la Cluj din etapa a 4-a

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Universitatea – CSM Satu Mare 3-1

voleiVoleibalistele sătmărence nu au reușit ce și-au propus în meciul cu CS Universitatea Cluj, câștigarea a cel puțin 2 seturi, și implicit a unui punct. Dar ele nu au fost prea departe de a-și atinge țelul, au câștigat un set, primul, dar le-au pierdut pe următoarele trei.

Scorul a fost așadar de 3-1 pentru Universitatea Cluj, pe seturi 20-25, 25-17, 25-18, 25-19 după aproape două ore de joc efectiv. “După cum am jucat în primul set am crezut că vom câștiga meciul în 3 seturi” ne-a spus antrenorul Adrian Pricop. Dar, ca și în urmă cu o săptămână, echipa sătmăreană a plătit tribut lipsei de experiență a junioarelor, în permanență câte trei în teren. Acest lucru a contat, așa cum ne-a declarat și antrenorul Pricop, în momentele decisive ale luptei pentru puncte. Dincolo de experiența superioară a clujencelor, a contat foarte mult și arbitrajul cuplului de arbitri Pașcan – Olăhuț (Baia Mare) care, din setul secund, au judecat toate fazele litigioase, doar în favoarea echipei din Cluj.

Pentru CSM au evoluat: Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Alexis Mathews, Allison McCardy, Angelica Podină, Adriana Matei, Beata Vajda, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daniela Dobre, Natalian Preda, Denisa Mocar. Americana Alexis Mathews a fost utilizată doar parțial, pe faza de apărare.

În etapa următoare, sâmbătă 5 noiembrie, CSM Satu Mare va juca pe teren propriu, împotriva echipei SCM Craiova.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns