Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Activităţi extraşcolare desfăşurate de elevii Şcolii Gimnaziale Bălcescu-Petofi

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BB4Elevii Şcolii Gimnaziale Bălcescu-Petofi Satu Mare, îndrumaţi de cadrele didactice, au desfăşurat o paletă bogată şi variată de activităţi, ne comunică profesorul Vasile Cuceu.

Dintre acestea amintim următoarele: vizita la Biblioteca Judeţeană Satu Mare în cadrul proiectului de parteneriat „Biblioteca – paradisul terestru”, la care au participat elevii claselor a V a însoţiţi de profesoarele: Fechete Carmen şi Ştiop Ramona; vizitarea Expoziţiilor „Culorile Toamnei” şi a celei de Manuale şcolare vechi de către elevi din clasa a VI a A. Tot din această categorie face parte şi vizita la Expoziţia cu tezaurul vechi al României de la Muzeul Judeţean de Artă Satu Mare şi la Monumentele de arhitectură şi Istorie din municipiul Satu Mare a elevilor din clasa a VI-a B, îndrumaţi de profesorul de istorie Radu Ştefan.
B3În cadrul programului Eco Şcoala, profesoarele Dolhai Gyongyi, Tempfli Gabriela şi Mitroi Timea au organizat o expoziţie cu animale de companie. Apoi, Ziua internaţională a Mării Negre a fost marcată la data de 31octombrie 2014 prin proiecţii PPT şi portofolii despre poluarea Marii Neagre.
Tot la sfârşitul lunii precedente, cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei Sănătoase, s-a pus în scenă un amplu program sportiv constând în jocuri de mişcare şi ştafete aplicative cu elevii din clasele a -a şi a VI-a sub coordonarea profesorilor de sport: Iluţiu Ionel, Deac Liviu, Cozma Cristian şi Szauftman Ferencz care a participat şi la Olimpiada sportului şcolar cu echipa de fotbal din clasele I-IV.
De „Ziua Reformacio”, profesoara de religie reformată Fodor Ana a participat împreună cu elevii clasei a VIII-a C la Slujba religioasă de la Biserica reformată Szamosnegyed.
BB2Un eveniment deosebit la constituit şi lansarea cărţii „Bucuria drumeţiilor” a profesorului Munteanu Gheorghe, la care au participat elevi din clasa a VI-a A împreună cu profesorii Paşca Ioan şi Cuceu Vasile. De asemenea, Carnavalul de Halloween a fost marcat de elevi din clasa pregătitoare B (învăţătoare Mărginean Alina); I B (învăţătoare Dobraş Cecilia); a II-a C (învăţătoare Paku Beata); a III-a C (învăţătoare Szabo Agota); a V-a C (profesoară Mic Oprea Daniela. Clasa a III-a B (învăţătoare Mureşan Alina) a fost vizitată cu această ocazie de clasa a XII-a de la Colegiul Gheorghe Dragoş în cadrul unui parteneriat încheiat între şcoli.
În perioada imediat următoare, elevi şi cadre didactice vor vizita şcoli din Italia în cadrul parteneriatului Comenius care se află în desfăşurare, fiind coordonat de directoarea adjunctă Laczka Ecaterina.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns