Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Adrian Ştef şi Mircea Govor au stabilit o strategie comună de sprijinire a lui Victor Ponta în turul II

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
stef-govor
Conducerea CJ Satu Mare

    Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor au avut o întâlnire în cursul zilei de luni, 3 noiembrie, la care au stabilit de comun acord o strategie comună de sprijinire a candidatului Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, pentru turul II, la alegerile prezidenţiale din data de 16 noiembrie 2014.
    Adrian Ştef, în calitate de preşedinte al CJ Satu Mare, este hotărât să îndemne toţi primarii şi aleşii locali din judeţ să-l susţină pe prim-ministrul Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României, deoarece din funcţia în care este a fost singurul premier care a ajutat cel mai mult judeţul Satu Mare în ultimii 25 de ani.
De asemenea, preşedintele Adrian Ştef şi vicepreşedintele Mircea Govor fac apel către toţi primarii să mobilizeze şi să explice electoratului din acest judeţ că Victor Ponta şi Guvernul pe care îl conduce au fost alături de administraţia locală şi judeţeană în toate proiectele pe care le-au demarat.
Cei doi lideri ai judeţului sunt ferm convinşi de faptul că toţi primarii şi aleşii locali înţeleg ce este mai bine pentru comunitatea pe care o reprezintă în judeţul Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

30 de comentarii

  1. INTREBARI: 1 )-cine a inceput printre primii in Jud. Satu Mare sa se imbogateasca comitand infractiunea de contrabanda cu alcool? 2 )-unde a fost primul stabiliment mascat de prostitutie ilegala din jud. Satu Mare si cum se numea localul sub a carui acoperire functiona? 3 )- cine a fost proprietarul acelui prim stabiliment de prostoitutie din jud. Satu Mare (pt. tantalai ..stabiliment egal casa de toleranta)

  2. Nicu, al treilea pod a mai fost în discuție și nu s-a făcut nimic pentru că s-a constatat că nu sînt bani suficienți,nu este un proiect nou.Promisiuni sînt ușor de făcut, ce a realizat în 2 ani decît să ne sărăcească, să crească taxele și impozitele. O duci mai bine ?
    Prim-minstru s-a deplasat doar cu scop electoral, asta a făcut tot timpul. A venit să predea cheile unor mocrobuse pentru școlari în loc să vadă de treburile țării. S-au mai dat microbuse, dar ai mai auzit să vină prim-ministru să dea cheile, predarea , făs-a făcut discret, cuviincios, fără tamtam în media.
    Acum se laudă că a luat 100 de mașini noi pentru poliție, jandarmerie cu numei 10.000 EUx 100, că a ieșit ieftin și că s-au folosit vaucere, parcă nu tot statul plătește și contravaloarea lor.
    U nei biserici din Făgăraș a dat 2 milioane de lei, recent a fost un reportaj la tv., acesta este doar un exemplu, cheltuialîă criticată de locuitorii Făgărașului care au multe alte nevoi. Risipă din banii jupuiți de pe toți cetățenii.

  3. Cel mai onest premier din toate timpurile de dupa revolutie incoace care sa interesat de soarta satmanerilor, venind cu noi proecte ca al 3 pod peste somes,centura orasului care vor crea noi locuri de munca ect. Dl.politruc IOHANNISin care uni satmareni seau pus speranta este o catastrofa naturala nu are curajul sa iasa la confruntare cu PONTA care in loc de buna seara zice buna ziua norac cu BLAGA care era in dreapta lui si ia soptit buna seara ma Va intreb ce fel de presedinte ar putea fi dintrun politruc ROMINA-NEAMT VAI DE SOARTA NOASTRA. ATIT DE INTELIGENT II CA NUSTIE CIND E ZIUA SAU SEARA.

  4. O doamnă de la palatul judeţean a zis că o lună a fost liniste in clădire, deoarece aproape toţi salariaţii erau la lipit afişe, benere, prin pieţe şi târguri ! Pe banii cui ?????????????????????????????????????????????????????????????????

  5. Dorel , î-ți meriți prenumele…nu mai ști din ce cauză s-au redus salariile.Parcă pentru că PDS-reul a trimis la Curtea Constituțională Legea prin care guvernul Boc vroia să reducă pensiile nerușinate, pentru că nu au reușit să impună acea modificare a legii pensiilor a fost nevoie de reducerea salariilor. PSD-ul a fost de vină pentru acea măsură. Dar a pregătit banii pentru întregirea lor și din acei bani s-au reîntregit.
    În plină criză o duceam mai bine decît acum, poate doar tu o duci grozav se pare,dar în rest nu am avut un nivel de trai mai scăzut ca acum. În anul 2010 în octombrie euro era 4,2 lei și la acea valoare erau socotite facturile și restul costurilor, în anii anteriori euro a fost sub 4, chiar 3,2 lei.În cei doi ani de guvernare PSD nu s-a făcut decăt camapanie electorală și s-au tăiat palnglici la realizările guvernelor anterioare. Nu am fost mințiți mai mult de cît acum niciodată. Așa că dacă nu vă gîndiți la voi, nu vă nenorociți familiile și pe noi toți.Cînd vă veți trezi va fi prea tîrziu.
    Uitați-vă la alianțe ce le fac, cu Dan Diaconescu care are în prezent 3 ani închisoare pentru șantaj,hotărîre încă nedefinitivă, Vadim care ar avea nevoie de un tratament serios, UNPR care este un apendice al PSD-ului. Sper că ungurii nu se vor alia cu un mitoman și cu Vadim. Tăriceanu, plin de păcate și-a făcut averea în legătură cu Romptrolul.
    Prim-ministru ACL este propus Predoiu, fost ministru de justiție. Ce frică le este… Votați cu discernămînt !
    DFin partea ACL-ului prim-ministru

    zut, mai multe taxe și impozite mărite

  6. ,,Votati” satmareni cu alianta bogatilor ,cu patronii care fac milioane pt ei si voua va da salar minim pe economie,iar cand aud ca cineva doreste sa va dea cativa leuti la salar sar ca arsi …..ca nu le mai ajung lor,dar TVA scazut le convine. Iesiti la vot ,acum e momentul sa va impuneti vointa si sa-i loviti ,pe cei care v-au taiat salarile voua si membrii familiilor voastre,acolo unde ii doare!!!!!!!

  7. SE PUN IN FUNCTII DE CONDUCERE IN INSTITUTII PUBLICE SI SEFI DE SECTII PERSOANE IN FUNCTIE DE CARE STIE SA STRIGE MAI ANIMALICESTE ,DE CINE STIE SA DEA CU PUMNUL IN MASA,obicei comunist si primitiv!In loc sa se puna oameni care si gandesc si stiu sa fie si civilizati SI SA FACA TREABA !
    URLATUL MERGE ,CALITATEA MUNCII LASA DE DORIT!!!!!!!!

  8. Peste tot politica ,inclusiv la inaugurarea Policliniciii din centru in prezenta lui Ponta ,ce conteaza ca unele cabinete sunt atat de mici incat nu pot fi acreditate ,nu au sala de tratament si nici sala de asteptare -fara de care un cabinet nu se acrediteaza-!In timp ce, cei cu pile au sali de asteptare peste masura ,sala tratament si cabinete de consultatii mari…..

  9. Alegătorii care au votat cu Victor Ponta în primul tur al alegerilor prezidenţiale sunt majoritatea oameni în vârstă, fără studii, care locuiesc preponderent în sudul ţării, inclusiv în Bucureşti, arată sondajul IRES, realizat pe 16.000 de respondenţi care au ieşit de la secţiile de votare.

  10. Nu puteti voi fura cat putem noi vota!
    Înafară de prosti nu prea sunt in PSD. Toți tinerii apelează la acest partid pentru locuri de munca. Se prostituează intens in timpul campaniei electorale ca sa ajunga bugetari pe undeva. Iar noi oamenii simpli ne miram de ce nu funcționează administrația si de ce este așa de greu sa se răspundă la o solicitare. Dar cum sa fie altfel? Administrația este făcută după chipul si asemănarea celor doua maimuțe din fotografia de mai sus!

  11. Da Domnule STEF,sa mergeti si la primarii din Oas, pentru ca acestia sunt mai grei de cap(alcool,prostie,sau alte cauze necunoscute)plus ca majoritatea sunt cam analfabeti.Mergeti acolo,ca oamenii din comune fac exact ce le spune primarul,si de multe ori primarul este manipu.lat de cate o tzatza gen Vass care se da mare deputat de oas omitzand faptul ca nu a fost aleasa de acesti amarati ,ea fiind aleasa de calculator prin redistribuire si prin bunavointa retardatului pe capul caruia tac-su spargea oua de Paste ,iar el radea tamp,exact ca un retardat.Cam asa e imaginea “dreptei” in Romania,asa le este si candidatul.

Lasă un răspuns