Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 07.11
Ne aflăm în zodia SCORION

BERBEC. Veștile care sosesc azi te vor pune serios pe gânduri. Nu vei afla lucruri nedorite, dar ceea ce ți se va comunica îți va impune să faci o alegere importantă, care va aduce schimbări majore atât în viața ta personală, cât și a celor din jur.

TAUR. Demult nu ai mai avut parte de o zi atât de plină de satisfacții! Oriunde îți întorci privirea, vezi numai lucruri care îți fac plăcere, dar adevărul e, că nu lumea s-a schimbat spre bine, ci viziunea ta a devenit în ultima vreme mai optimistă.

GEMENI. Simți că inima ta începe să bată mai tare, căci ți se oferă sentimente sincere, cuvinte dulci, precum și șansa de a te îndrăgosti din nou. Ai astăzi ocazia să profiți din plin de clipele plăcute petrecute alături de persoana care te atrage.

RAC. Nu te aventura chiar la prima sumă care ți se propune, indiferent că e vorba de un job nou, ori vrei să cumperi sau să vinzi un obiect, pentru că ai putea ieși în pierdere. Trebuie să mai negociezi, și sigur vei obține un preț mai profitabil.

LEU. În sfârșit, ești mulțumit și tu de ritmul alert în care evoluează planurile tale. Adori să ajungi cât mai repede la rezultatele dorite, dar ar fi mai bine să urmezi pașii corecți fără să sari peste etapele care ți se pare că sunt pierdere de timp.

FECIOARĂ. Răspunsul cu o oarecare tentă oficială care sosește azi are un efect benefic asupra afacerilor tale, dându-le un nou avânt. Poate, vei primi aprobarea de care aveai nevoie să treci la o etapă superioară într-un proiect important.

BALANȚĂ. Te simți minunat oriunde mergi azi, pentru că ești primit cu brațele deschise de toată lumea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afecțiunea rudelor și de o primire de excepție peste tot și ai și tu o vorbă bună de spus pentru toți.

SCORPION. O schimbare care apare astăz, poate pune capăt unei acțiuni ce părea să meargă bine. Totuși, norocul tău e, că nu ai investit încă nimic în acest proiect, nici bani, nici timp și nici energie, deci cel puțin nu ai de ce să-ți pară rău.

SĂGETĂTOR. Răsufli ușurat căci banii pe care i-ai așteptat, ajung, în sfârșit la tine. Nu este vorba de o sumă imensă, dar e suficientă pentru a acoperi nevoile de moment și vei reuși să-i împarți în așa fel încât nu trebuie să te bagi în datorii.

CAPRICORN. Cu greu reușești să păstrezi dialogul pe un teren amical, dar depui eforturi și în cele din urmă vei avea succes. Vei restabili calmul într-o situație tensionată, iar cei din jur îți vor fi recunoscători pentru că previi un scandal.

VĂRSĂTOR. Norocul îți va surâde azi, de unde nici nu te aștepți, de aceea ar fi bine să nu refuzi nici acele oferte, care nu par prea promițătoare. Ai putea refuza o întâlnire, sau ai putea ocoli pe cineva, și doar apoi să-ți dai seama ce ai ratat.

PEȘTI. Ai câteva cheltuieli mărunte, care adunate la un loc dau o sumă destul de frumușică. Totuși, nu este cazul să te îngrijorezi, chiar dacă suma nu este tocmai neglijabilă, dar banii de care dispui vor fi suficienți și îți vor mai și rămân.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 31.05 Ne aflăm în zodia GEMENI

IFPLUS HOROSCOP

Leii își fac prieteni noi

Ne aflăm în zodia Scorpion

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now