Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderii lumii îl văd pe Ponta ca viitor preşedinte!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

PontaJean-Paul Carteron este convins că Victor Ponta poate aduce schimbarea pe care România a aşteptat-o de ani de zile, subliniind că o ţară mare ca România merită un lider mare care să o conducă spre integrarea reală în Europa şi în lume.

Fondatorul Forumului Crans Montana îl vede pe Victor Ponta drept un lider capabil care, după 16 noiembrie, va deveni preşedintele României.

“De ani de zile România a aşteptat SCHIMBAREA! A fost nevoie într-adevăr de foarte mult timp… Pe 16 noiembrie Victor Ponta ar trebui să devină președintele României și să înceapă, în sfârşit, integrarea reală a țării sale în Europa și în lume. O țară mare merită un lider mare! El vine. Progres, grijă faţă de societate, management competent, dar și pace, netezirea relațiilor umane, respectarea demnității umane: iată ceea ce românii aşteaptă!”, a scris Jean-Paul Carteron pe blogul său.

Forumul Crans Montana este o organizaţie internaţională de prestigiu, cu sediul în Elveţia, înfiinţată în 1986 de Jean Paul Carteron. În prezent, organizaţia colaborează strâns cu instituţii partenere precum ONU, UNESCO, UNIDO, ISESCO, NATO, UE, CE. Începând din anul 1989, Forumul Crans Montana organizează întâlniri destinate stimulării dialogului şi creării parteneriatelor la nivel înalt între figuri importante din politica internaţională şi mediul de business la nivel mondial.

 

 

Biroul de presa al PSD

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

16 comentarii

  1. Care liderii lumii ? Sa fim seriosi, numai voi si Gazeta dati aceasta facatura! Va considerati cel mai tare ziar local din Satu Mare dar nu dati cea mai “tare” stire din Satu Mare, prezentata in toata presa din Romania si televiziunile centrale. De ce nu dati inregistrarea cu seful PSD-ului satmarean, baronul rosu Govor, de la sedinta PSD Satu Mare ? Nu e stire pentru voi ? Nu va lasa Govor, va plateste pe sub mana sau va santajeaza ?
    Unde este deontologia profesionala si impartialitatea ? De ce nu aratati adevarata fata belicoasa a PSD-ului din Satu Mare ?

  2. Lasati-ne cu astea si mai bine scrieti despre Govor si articolul din ziarul Gandul: gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057! Demisia Govor! Demisia ciumelor!

    Diaspora voteaza! Treziti-va, ardeleni! Iohannis presedinte!

  3. sint deacord ca ziaristi nus fac treaba cum trebuie ar fi cazul sal informeze pe satmareni ca cine este intradevar acest politruc ghinionist care nu stie sa lege doau cuvinte am vazut aseara la realitatea TVsa facut de risul lumi i cu exprimarile in unele domeni chiar caraghios era asta este motivul ca nu vrea o dezbatere cu PONTA care este mult mai pregatit din toate punctele de vedere.

  4. Nu stati degeaba ziaristilor! Postati odata si voi articol pe tema lui Govor si declaratiile sale halucinante! Demisia Govor! Demisia ciumelor!

    gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

  5. Demisia ciumelor! Demisia Govor!

    digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/stenograme+PSD+aranjare+alegeri+prezidentiale+Satu+Mare

    Primari, consilieri, directori de deconcentrate sau directori de şcoli, toţi au fost puşi pe lista neagră de PSD. Cel puţin asta s-a întâmplat la Satu Mare, unde, supărat că a pierdut alegerile în judeţ, preşedintele organizaţiei şi vicepreşedinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o şedinţă de criză în care i-a ameninţat pe aceştia cu demiterea şi tăierea fondurilor, dacă în turul II Victor Ponta nu va câştiga alegerile.

  6. Bine ca Reuters si alte ziare de presa internationala au scris de protestele PRO diaspora din Timisoara si Cluj, printre care au fost si sute de satmareni, iar voi n-ati scris nimic! Are dreptate Feri bacsi, mai nou orice limbist al ciumei rosii e ‘liderii lumii’.

Lasă un răspuns