Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fără șanse în deplasarea de la Sfântu Gheorghe

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sepsi – CSM Satu Mare sâmbătă de la ora 18.00, la baschet feminin

baschetSala de sport “Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe este sâmbătă gazda meciului dintre Sepsi și CSM Satu Mare. Face parte din cadrul etapei a 11-a din Liga Națională de baschet feminin. Sătmărencele pornesc cu șansa a doua în acest meci. Întâlnesc o echipă puternică care se bate pentru o medalie în acest sezon.

Sepsi se află momentan pe locul 3 în clasament înregistrând opt victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, CSM Satu Mare continuă să rămână pe locul 10 și acolo va rămâne și după runda a 11-a. Pe lângă o echipă puternică, sătmărencele vor mai avea un adversar dificil. Publicul. Facem o mică paranteză și menționăm că Sepsi Sfântu Gheorghe are cea mai mare medie de spectatori din LNFB. Se află pe primul loc în acest clasament cu o medie de 1.350 de spectatori la meci, iar CSM pe locul 8 cu o medie de 180. Pe ultimul loc se situează Rapid București, echipă căreia i-a scăzut media de la 9,2 spectatori pe meci, la 8,83.

Revenind la etapa de sâmbătă, Adriana Pricop a făcut deplasarea cu 9 jucătoare plus o junioară. Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare va începe de la ora 18.00 și va fi arbitrat de Alexandru Stamate (Ploiești) și Dan Narcis (Buzău), în timp ce comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Ioan Valerian (Târgoviște).

Tot sâmbătă mai joacă în etapa a 11-a:
– Olimpia Brașov – Danzio Timișoara (ora 16.00)
– CSU Alba Iulia – Rapid București (ora 18.00)
– CSBT Alexandria – CSS Craiova (ora 18.00)
Au jucat până acum:
– CSM Oradea – Nova Vita 58-90

– ICIM Arad – Phoenix Galați 82-64
– “U” Cluj – CSM Târgoviște 57-97

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns