Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ponta îl invită la dialog pe Iohannis, noul preşedinte legitim

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta si Klaus Iohannis
Victor Ponta si Klaus Iohannis

Victor Ponta a declarat luni, la Palatul Parlamentului, la sala grupului PSD din Camera Deputaţilor, că atâta timp cât are sprijinul coaliţiei va rămâne în funcţia de prim-ministru.Principalele declaraţii prezentate de Mediafax:

•    Îl felicit pe domnul Iohannis, este un preşedinte legitim şi sunt convins că va face tot ce ţine de domnia sa pentru a face bine României.

•    Îmi exprim dorinţa de dialog cu noul preşedinte legitim al României.
•    România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Personal mi-ar fi cel mai uşor şi cel mai simplu şi cel mai de dorit, cel puţin pentru familia mea, să mulţumesc celor cu care am lucrat până acum, dar (n.r. Victor Ponta şi-a întrerupt discursul pentru a atenţiona o persoană din sală că îl deranja) … aşa cum noi respectăm votul dat ieri, românii au votat în 2012 pentru o coaliţie de guvernare şi un Guvern şi ne-o vom face în continuare. Atâta timp cât am sprijinul coaliţiei sunt hotărât să rămân în funcţia de prim-ministru.

•    Este evident că România are nevoie de o nouă legislaţie privind votul din diaspora.

•    Mâine vom vota în Parlament respingerea legii amnistiei.

Liderii organizaţiilor din teritoriu ale Partidului Social Democrat au comentat, luni, rezultatul alegerilor prezidenţiale, în urma cărora candidatul partidului s-a plasat pe locul al doilea şi eventuala demisie a acestuia.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

14 comentarii

  1. ce repede se schimba lumea: din tigru ai ajuns si tu ca si seful tau Ponta, un pisic! Nu crezi ca a venit vremea sa faci un pas inapoi sau lateral? Fiindca satmarenii nu te vad cu ochi buni dupa cate nazdravanii ai facut! Si oricum partidul tau s-a compromis!

  2. Ar fi o idee buna daca ne-am strange impotriva baronilor PSD din judet! Ne-am saturat sa isi bata joc altii de noi si de Satu Mare cat timp noi suntem plecati la studii!

    Govor si toata sleahta, demisia… si apoi coada la DNA, mai ceva ca cei din diaspora!

  3. Sa speram ca in mandatul lui Iohannis vom avea autostrazi, spitale si scoli cu conditii decente. Si ca bisericile vor fi impozitate.

    Printre altele, mi-as dori ca baronii Govor, Coica, Stef si Babtan sa demisioneze si sa lase pe altii mai capabili sa conduca judetul. Ne-am saturat de voi! Macar din bun simt sa demisionati!

Lasă un răspuns