Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Criminalul de pe dig a fost văzut pe strada Marsilia

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Bărbat, vârstă aproximativă 30 – 35 ani; înălţime aproximativă 1,80 m
Bărbat, vârstă aproximativă 30 – 35 ani; înălţime aproximativă 1,80 m

Cetăţenii municipiului Satu Mare îşi fac datoria civică şi anunţă Poliţia prin apelul de urgenţă 112 atunci când observă persoane care au semnalmentele criminalului actriţei Gabriela Dorgai. Poliţiştii sătmăreni în loc să îi asculte şi să cerceteze, îi trimit la culcare sau îi ameninţă cu amenzi.

Petric Ana, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Satu Mare confirmă sesizările însă infirmă atitudinea colegilor faţă de respectivul cetăţean.

Butea Mircea Robert a venit în 2 decembrie la redacţia Informaţia Zilei pentru a ne spune că a văzut o persoană ce semăna în proporţie de 90% cu portretul celui care a violat-o şi a ucis-o cu bestialitate pe Gabriela Dorgai.

Mai multe în ediţia tipăită din data de  03.12.2014  disponibilă  la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică  (abonament  PDF).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Asta-i Militia romana !, daca le sesizezi ceva , inca te amendeaza exact asa cum am mentionat intr-un comentariu. Ce poate face cetateanul ?, la cine sa se adreseze pt. siguranta lui ?. Puletia s-a transformat intr-o institutie SHOWBIZ !. Pacat ca mai exista acesti labagii si inca pe banii nostri.

Lasă un răspuns