Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Judoka de la CS Unio pe locuri fruntașe

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

judoSfârșitul de săptămână le-a adus sportivilor de la Clubul Sporiv Unio două turnee internaționale. Unul dintre ele a avut loc în Ungaria, iar altul în Târgu Secuiesc.

Începem cu competiția de la Miskolc acolo unde s-au reunit 270 de sportivi veniți din Ungaria, Slovacia și de la trei cluburi din România. Iar, în ceea ce ne privește pe noi, trei sătmăreni au urcat pe podium. Este vorba de Dominic Stan la U12, cel care a terminat pe locul doi la 38kg. A avut patru meciuri, unul singur pierdut, în finală. Tot la U12, Matei Teleki s-a clasat pe locul 3 la 50kg, iar la U10, Victoria Teleki a luat medalia de argint la 37kg. Sportivii au fost însoțiți de antrenoarea Doina Czerlau.

În Târgu Secuiesc am avut un turneu puternic pentru judoka născuți între 2000 și 2008. A fost un singur club din Ungaria, în rest printre cei 500 s-au aflat sportivi din diferite județe din România. Sătmărenii, care l-au avut alături pe antrenorul Mihaly Terely, au urcat de două ori pe podium. Este vorba de Cris Felber, locul 1 la U10, 34kg, iar la U14, Norbert Domuța s-a clasat pe locul 2 la 46kg. Au mai participat sătmărenii: Luca Felber, Andrei Petric și Luca Petric.

CS Unio va participa peste două săptămâni la ultimul turneu din acest an care este programat să se dispute la Băile Tușnad.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns