Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare este tot mai prezent pe harta înotului românesc

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ediția a 2-a a “Cupei Moș Crăciun”, la sfârșit de săptămână

inotConcursurile de înot sunt tot mai prezente în municipiul Satu Mare. Și ce este mai îmbucurător, este faptul că la noi ajung tot mai mulți sportivi din diferite județe ale României. Iar, clubul CSM Satu Mare are tot mai mulți sportivi, care ajung să practice acest sport nobil. La bazinul Select din Satu Mare, se va desfășura sâmbătă și duminică cea de-a doua ediție a “Cupei Moș Crăciun”. Vor participa peste 120 de înotători din mai multe județe.

Pe seama evenimentului de la sfârșitul săptămânii, s-a organizat miercuri o conferință de presă la Clubul Select. Au fost prezenți organizatorii Tiberiu Markos, Mircea Pop, Tunde Serli – Asociația Pro-Înot Satu Mare, Claudiu Ștefănescu – directorul tehnic de la CSM Satu Mare. “Este o bucurie că putem să organizăm cea de-a doua ediție a acestui concurs. Am reușit, s-a găsit o soluție ca să putem să le asigurăm sportivilor în continuare cele mai bune condiții. Contractul cu CSM Satu Mare a venit în ajutorul nostru”, ne-a transmis Tiberiu Markos. După cum bine știți, CSM Satu Mare are din acest an o nouă secție, cea de înot. Autoritățile locale, Consiliul Local și primarul Dorel Coica, a venit în sprijinul acestui sport, a copiilor. “Satu Mare a reușit să fie pe harta înotului în România. De-a lungul anului, sătmărenii antrenați de Silviu Pop au participat la mai multe competiții de unde s-au întors cu zeci de medalii. Este o bucurie să putem să invităm cluburile din alte județe, la o competiție a noastră”, mai spune Markos.

Două zile de concurs

Dacă la prima ediție am avut în jur de 60 de participanți, la actuala, numărul lor va fi dublu. Se vor da lupte mari la mai multe categorii de vârstă (între 6 și 15 ani), dar și la diferite stiluri de înot. Totul se va desfășura la bazinul Select care măsoară 25 de metri, de pe strada Gellert Sandor nr. 2. Prima reuniune va avea loc sâmbătă de la ora 10.00.

Sunt invitați toți sătmărenii să participe la acest concurs. Organizarea lui este meritul aceluiași colectiv inimos, pasionat de înot, care a pregătit tot ce este necesar, doar pe bază de voluntariat. Se aduc mulțumiri tuturor celor implicați în acest fenomen.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns