Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)
Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 18.12
Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR

BERBEC. Ai ajuns într-un punct important al proiectului pe care îl derulezi, dar de care nu poți trece fără a spune foarte clar ce direcție vei urma mai departe. Trebuie să fii foarte hotărât, pentru că această decizie e extrem de importantă.

TAUR. Atmosfera din cămin este cât se poate de echilibrează, pentru că, din discuțiile purtate cu ceilalți, ies la iveală soluții optime. Nicio întrebare nu rămâne fără raspuns, nicio solicitare fără efect, deci colaborarea între voi este perfectă.

GEMENI. Ai avea nevoie de un sfat, de un ajutor de la o persoană cu experiență, dar privind în jur, nu descoperi niciun prieten care să-ți inspire încredere. Sună-i pe cei dragi de acasă, pentru că, cele mai utile indicații le vei primi de la ei.

RAC. Te implici în activități care scot în evidență calitățile tale de lider și te vor ajuta să te remarci. Știe toată lumea că ești priceput în domeniul tău profesional, dar, dacă tu nu te lauzi, era nevoie de o acțiune care să te scoată în prim plan.

LEU. Scapi de o grijă cu tentă financiară care te apasă pe suflet ca o povară. O duceai după tine de multă vreme, dar abia azi a venit vremea să te eliberezi de stres, reușind să achiți o datorie sau să plătești o factură și îți mai rămân și bani.

FECIOARĂ. Un noroc aparte te scoate în evidență și te trimite direct la ținta pe care ai visat-o. Un scop este atins aproape dintr-o întâmplare, deși nu ești genul de om care lasă lucrurile la voia hazardului, de obicei faci totul pentru reușită.

BALANȚĂ. Fii foarte atent la relația de cuplu, pentru că se ivește posibilitatea unei aventuri riscante. Nu se știe încă dacă tu vei fi cel tentat să calci strâmb, sau persoana iubită, dar oricare dintre voi ați face-o există riscul de a fi depistat.

SCORPION. Ai multe treburi de terminat, dar nu ai și energia necesară să te poți concentra eficient la toate. Te plictisești repede, pentru că mintea ta este undeva, în altă parte, probabil că deja te gândești la sărbători și la tot ce îți aduc ele.

SĂGETĂTOR. Nu povesti oricui ceea ce știi, pentru că discreția va conta enorm în situația de față. Datele pe care le deții doar tu, pot fi deosebit de utile, dar dacă le spui și la alții, nu vor mai avea nicio valoare și nu îți vor mai fi de folos.

CAPRICORN. Fondurile financiare se termină cam repede. Te-ai bazat pe o anumită sumă iar aceasta nu mai este disponibilă. O clipă ți se pare că cerul cade peste tine, dar în momentul respectiv apar imediat și soluți, care rezolvă problema.

VĂRSĂTOR. Ești dornic de socializare și îți cauți un partener plăcut de dialog, dar nu dai de interlocutori după chipul și asemănarea ta. Ca urmare, rămâi în compania celor de acasă și te vei simți cu ei mai plăcut decât oriunde în societate.

PEȘTI. Acum, spre sfârșit de an, aruncă o privire înapoi și verifică dacă nu ai lăsat cumva ceva nerezolvat. Tu ții foarte ult să închei anul cu bine, cu toate sarcinile duse la bun sfârșit, iar acum eate momentul cel mai potrivit să le finalizezi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 01.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 10.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 12.11 Ne aflăm în zodia SCORION