Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un localnic din Chisău a fost tâlhărit

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri 27 decembrie, în jurul orei 10.40 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că, un bărbat din localitate a fost deposedat prin violenţă de suma de 200 lei.

Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au stabilit că, în seara zilei de joi, un tânăr în vârstă de 15 ani, din localitatea Becheni, judeţul Satu Mare, , însoţit de Florin P., de 34 de ani, s-au deplsat la domiciliul părţii vătămate Adalbert B. cu scopul de a-l colinda.Au pătruns în locuinţa acestuia pe uşa închisă, dar neasigurată, iar partea vătămată i-a servit cu băuturi alcoolice, toţi trei aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Partea vătămată i-a împrumutat lui Florin P. suma de 10 lei, apoi au continuat toţi trei să consume alcool. La un moment dat minorul sub ameninţarea unui cuţit , pe care l-ar fi luat de pe masă, l-ar fi deposedat pe proprietarul casei de suma de 200 lei, pe care acesta îi avea în buzunarul hainei cu care era îmbrăcat. În tot acest timp Florin P., i-ar  fi solicitat minorului să-l lase în pace pe proprietar.

Imediat după producerea faptei minorul a părăsit locuinţa părţii vătămate, fiind urmat de Florin P. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Adalbert B. îi cunoştea foarte bine pe agresor şi pe Florin P., cei 3 consumând frecvent băuturi alcoolice, în locuinţa părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut pentru ultraj

Luni, poliţiştii sătmăreni au aplanat mai multe scandaluri în urma cărora au fost tulburată liniştea şi ordinea publică, identificând şi anchetând toate persoanele implicate în săvârşirea actelor ce contravin bunelor moravuri. Poliţiştii au găsit asupra suspecţilor şi arme albe, cuţite, astfel încât au fost întocmite dosare penale şi pentru comiterea acestei infracţiuni, portul cuţitului în locuri publice fiind interzis, putând fi puse în pericol sănătatea şi integritatea fizică a persoanelor. Un bărbat de 46 de ani a fost reţinut de procuroprii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei fiind acuzat de ultraj. Va fi prezentat Judecătoriei Carei cu propunerea de arestare preventivă.