Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două accidente şi 6 victime la începutul acestei săptămâni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Accident in Satu Mare
Accident in Satu Mare

Luni 29 decembrie, în judeţul Satu Mare au avut loc două accidente rutiere, anunţă Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare. În urma producerii acestora şase persoane au fost rănire, una dintre ele prezentând răni uşoare la nivelul capului, iar cinci aflându-se şi în acest moment sub supravegerea medicilor din cadrul Spitaluli Judeţean Satu Mare.

În prima zi a acestei sătămâni, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi despre faptul că la Spitalul Orăşenesc Tăşnad s-a prezentat un bărbat în vârstă de 71 de ani, care ar fi fost victima unui eveniment rutier. Din cercetările efectuate s-a stabilit că Vasile M. a circulat cu bicicleta pe raza localităţii Santău şi ajuns la o intersecţie nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Ford, condus regulamentar, întrând în coliziune cu acesta. În urma impactului biciclistul a căzut şi a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat de către conducătorul auto la unitatea medicală. Atât biciclistul cât şi conducătorul auto au fost testaţi rezultatele fiind negative, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Un alt eveniment rutier s-a produs tot luni, în jurul orei 18.15 între localităţile Apa şi Iojib. La faţa locului au intervenit poliţiştii Serviciului Rutier care au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Adrian P., de 55 de ani, a condus auto marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, iar pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare a acroşat atelajul cu tracţiune animală condus de Vilmos F. apoi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Volkswagen, condus regulamentar din sens opus de Sergiu C., de 21 de ani. În urma impactului rănirea gravă a ambilor conducători auto, a conducătorului atelajului şi a 2 pasagere din autoturismul care circula regulamentar , în vârstă de 16 şi respectiv 17 ani.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În ambele situaţii menţionate anterior s-au întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns