Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Concurs organizat de Informaţia Zilei şi Teatrul de Nord

Imagine din opereta Unchiul si nepotul
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Imagine din opereta Unchiul si nepotul
Imagine din opereta Unchiul si nepotul

Trupa Harag György a Teatrului de Nord, în parteneriat cu Informaţia Zilei scoate la concurs un bilet pentru opereta Unchiul şi nepotul, prezentat în 6 februarie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Având în vedere marele interes de care s-a bucurat opereta Unchiul şi nepotul, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare a introdus în programul său încă o reprezentaţie a acestei piese, cu intrare pe bază de bilete. Spectacolul va avea loc vineri, 6 februarie, la ora 19.00. Biletele se pot achiziţiona la Agenţia teatrală, de pe strada Horea, la preţul de 20 de lei (bilet întreg), respectiv 15 lei (pentru elevi şi pensionari). Spectacolul este titrat în limba română.
Având în vedere că Trupa Harag György a încheiat anul 2014 cu această piesă, în cazul unor achiziţii de bilete în grup, după 14 bilete cumpărate, al cincisprezecelea este oferit gratuit de către conducerea trupei. De aceeaşi facilitate beneficiază spectatorii care, în ordinea achiziţionării biletelor, vor fi norocoşii 14 (spectatorul al 14-lea, al 114-lea, al 214-lea şi aşa mai departe). Informaţii suplimentare puteţi obţine la nr. de telefon 0261-712.106 sau prin e-mail< [email protected].
Pentru acest spectacol, secţia maghiară a Teatrului de Nord, în parteneriat cu Informaţia Zilei scoate la concurs un bilet pentru o persoană. Doritorii se pot înscrie în concurs răspunzând la întrebarea< “Cu ce spectacol a încheiat Trupa Harag György anul 2013?”. Aşteptăm răspunsurile la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “concurs teatru”, până joi, 5 februarie, ora 12. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi a celor care răspund corect la întrebare. Numele câştigătorului va fi publicat în paginile cotidianului nostru din 6 februarie. Vă urăm succes!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Povestea de succes a familiei Dräxlmaier

INVESTITORI STRĂINI ÎN SATU MARE

Povestea de succes a familiei Dräxlmaier

Dräxlmaier, una dintre primele companii străine care a recunoscut potențialul orașului Satu Mare, a devenit un exemplu strălucit de succes în industria auto și un stâlp al comunității locale. Prin crearea a mii de locuri de muncă, promovarea disciplinei și a ordinii, și implicarea semnificativă în viața socială și culturală, Dräxlmaier a contribuit la transformarea orașului Satu Mare.