Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu, rămâne în arest

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, rămâne în arest în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de firma sa SC Grossman Engineering Group, a decis definitiv instanţa supremă.

ICCJ a menţinut măsurile preventive luate în acest dosar.

Iulian Herţanu a fost arestat preventiv, în 19 februarie, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, scrie Mediafax.

În acelaşi dosar au fost puşi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiță, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Mihail Coman, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

Sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată, joi, în acest dosar. Ea a precizat, într-un mesaj pe Facebook, că a mers de bunăvoie la DNA pentru a recupera hard-disk-urile SC Exfin 2000, firmă în care are calitatea de administrator şi asociat, şi că procurorii i-au solicitat să dea o declaraţie în calitate de martor şi a acceptat acest lucru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns