Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Teatru de păpuşi la Şcoala Gimnazială „Iosif Ţiproc” Dumbrava

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

DLa Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” Livada, la iniţiativa secretarei Tout Mariana, s-a încheiat un contract de colaborare cu P.F.A. Dauchmann Anamaria – Teatru de păpuşi „Spiriduş”.


În cadrul acestui program s-a organizat o activitate în data de 10 martie la Şcoala Gimnazială „Iosif Ţiproc” Dumbrava, unde preşcolarii şi elevii din această şcoală au vizionat teatrul de păpuşi „Crăiasa Zăpezii”, care s-a bucurat de mare succes.
ddAvând în vedere că spectacolul de teatru cu păpuşi a fost primul care s-a organizat în localitatea Dumbrava, preşcolarii şi elevii ar dori ca şi în viitor să se mai organizeze asemenea spectacole aici.
Activitatea a fost sprijinită în colaborare cu învăţătoarea Bolchiş Narcisa.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesorul Szalay Miklos Attila.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

LUMEA COPIILOR

Aventura meseriilor: Săptămâna educativă a Grupei mijlocii B de la ‘Grădinița Nr. 9’ Satu Mare

La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, Grupa Mijlocie B a explorat lumea fascinantă a meseriilor printr-o serie de activități interactive și educative, învățând despre diversitatea și importanța fiecărei profesii în comunitate. Copiii au participat la ateliere creative transformând grădinița într-un mic univers profesional, totul sub deviza că „Meseria este brățară de aur.