Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prima etapă din noua ediție de Rally Sprint a strâns 37 de piloți

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Competiția s-a desfășurat sâmbătă pe o ploaie măruntă

rallyPoligonul ACR din Satu Mare a fost sâmbătă gazda primei etape din ediția a 10-a a Campionatului Național de Rally Sprint. O rundă desfășurată pe o ploaie măruntă, dar care a făcut competiția mult mai interesantă. Desigur, probabil că o vreme mult mai favorabilă, ar fi adunat mai mulți piloți din mai multe județe. Însă, rămâne să așteptăm următoarele etape, din totalul de cinci, câte are o ediție a interesantului campionat.


Etapa de sâmbătă a adunat 37 de concurenți venitți din Baia Mare, Livada, Carei, Sighetu Marmației, Urziceni, Șimleul Silvaniei, Miercurea Nirajului și Satu Mare. Piloții și-au demonstrat talentele pe ploaie, au dus runda la un bun sfârșit, fără evenimente nedorite. Alături de piloți au fost și aproximativ 250 de spectatori sătmăreni. A fost o competiție strânsă, adresată atât piloților debutanți cât și celor experimentați. Totul s-a desfășurat la cele nouă grupe, conform regulamentului. Odată cu ediția 2015, avem și o nouă modificare în regulament. Astfel, se oferă puncte maxime la clasele unde sunt cel puțin 5 concurenți.

Câștigătorii primei etapei:
– JN.1: locul 1 – Tarța David 11 ani (Baia Mare), locul 2 – Pintye Balázs 11 ani (Satu Mare) ; locul 3 – Iocsak Natalia Ramona (Livada);
– JN.2: Iocsak Leontin (Livada), Balogh Alex (SM), Purgui Flaviu (SM);
– feminin: Iocsak Natalia Ramona (Livada), Hankovski Krisztina (Livada), Kiss Pamela (SM);
– ON.1: Iocsak Ioan (Livada), Gulya Zsolt (SM), Toth Adalbert (Livada)
– ON.2: Toth Viorel (SM);
– ON.3: Gindele Emerich (Carei), Kis Szilard (Miercurea Nirajului), Czier Thomas (Urziceni);
– OOP.1: Bernat Alexandru (Șimleul Silvaniei), Kis Kasza Szilard (SM), Tarța David (BM);
– OOP.2: Ștecka Florin (SM), Farcău Cătălin (SM), Majer Richard (SM);
– OPEN: Kovacs Levente (SM), Balogh Alex (SM), Ștecka Florin (SM).

Următoarele etape se vor desfășura în Baia Mare, Centrul Nou din Satu Mare, Centrul din Carei, poligonul ACR din Satu Mare. Organizatorii sunt: ACR Sucursala Satu Mare, Clubului Sportiv Auto Karting Rider’s si Primaria Municipiului Satu Mare. Principalul organizator, David Seletye – directorul ACR Satu Mare, aduce mulțumiri tuturor sponsorilor.

Picture 1 Picture 2 Picture 3

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns