Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (20 martie - 20 aprilie)
Berbec (20 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informația Zilei 08.04
Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Primești un sfat la momentul potrivit pentru a lua o decizie capitală sau pentru a aduce la normalitate o situație. Ai găsit persoana potrivită care poate interveni în treburile tale atunci când e nevoie.

TAUR. Îți fac plăcere declarațiile de dragoste romantice, dar sunt momente când acestea nu sunt de ajuns. Acum te-ai bucura ca partenerul să fie mai tranșant, dar să ști sigur că ceea ce spune e adevărat.

GEMENI. Nu te poți concentra la lucruri de anvergură, deci caută să nu te implici în proiecte de care depinde reputația ta sau venitul tău. Ai de finalizat o serie de mărunțișuri, deci ocupă-te de acestea.

RAC. Ai așteptat o veșnicie un răspuns care tot întârzia să apară, încât nici nu mai sperai că îl vei primi vreodată. Iată că a meritat să aștepți, pentru că, într-un final, și este chiar mai bună decât ai sperat.

LEU. Ești epuizat fizic și nici nu ai un motiv special pentru a-ți aduna forțele. Faci doar act de prezență la locul de muncă, iar în rest nu te interesează ce se petrece, oricum, știi că nu se întâmplă nimic nou.

FECIOARĂ. Primești o veste care îți deschide perspective noi către viitor. Poate te muți în altă țată, ori îți schimbi locul de muncă sau faci planuri de călătorie, dar trebuie să-ți organizezi programul de pe acum.

BALANȚĂ. Ai motive de veselie și de distracție, lăsând la o parte toate grijile mărunte care nu merită prea multă atenție. Te afli într-un anturaj care te încarcă cu multă energie pozitivă și te relaxează.

SCORPION. Dialogul este greoi din cauza suspiciunilor cu care privești pe toată lumea. Orice informație care îți este transmisă, chiar și de către persoane de încrederea, analizezi la rece, cu multă exigență.

SĂGETĂTOR. Visezi frumos, furat de spusele partenerului, pentru că îți dorești ca ele să devină realitate. Dacă nu ai pe cineva alătrui și întâlnești azi o persoană simpatică, simți că emoțiile te copleșesc.

CAPRICORN. Nu te poți detașa de un eveniment frumos din trecutul tău. Era un moment plăcut din viața ta, deci îți aduci cu mare drag aminte de el, dar nu uita că și în prezent se întâmplă lucruri bune.

VĂRSĂTOR. Dacă prinzi pe careva cu musca pe căciulă, devii foarte exigent și neiertător, pentru că nu vrei să ai de suferit din cauza minciunilor altora. Cei rău intenționați nu au ce căuta în echipa ta.

PEȘTI. Deși îi aduci dovezi clare ale iubirii tale, partenerul se cam îndoiește de dragostea ta. Nu îți place dacă cineva îți pune sentimentele sub semn de întrebate și acest lucru îi și aduci la cunoștință.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei09.01 Ne aflăm în zodia CAPRICORN

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.04 Ne aflăm în zodia BERBEC