Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premii pentru elevii performanţi în afaceri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Creativitatea, originalitatea şi talentul în afaceri ale elevilor Colegiului Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare au fost recunoscute şi apreciate şi cu ocazia participării acestora la Târgul Regional „Firmele de exerciţiu o rampă de lansare în carieră“.

Manifestarea a fost organizată de Colegiul Tehnic „A.P. Ilarian” Zalău, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Sălaj, Camera de Comerţ şi Industrie Sălaj, Facultatea de stiinţe economice si gestiunea afacerilort (FSEGA) Cluj.
În cadrul Târgului regional au participat 32 de firme de exerciţiu din opt judeţe. Competiţia s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni: “Cel mai bun stand expoziţional”, ,,Cel mai bun catalog”, ,,Cele mai bune materiale promoţionale”, „Cea mai bună prezentare a firmei (PPT)”, ,,Cel mai bun spot publicitar”, ,,Cel mai bun manager’.
Rezultatele obţinute de firmele de exerciţiu reprezentante ale Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” Satu Mare au fost următoarele: FE „Coroana Carpaţilor” SRL, clasa XI-a I (profesor coordonator: Bran Violeta); premiul II la secţiunea ,,Cele mai bune materiale; FE„ Vin la Tine” SRL, clasa XII-a H (Marin Cristina); menţiune I la secţiunea ,,Cel mai bun Manager“; menţiune I la secţiunea ,,Cea mai bună prezentare PPT“.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesoara Violeta Bran.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns