Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ivan dă în judecată conducerea PSD

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cătălin Ivan se consideră membru PSD
Cătălin Ivan se consideră membru PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că va da în judecată conducerea PSD, întrucât nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1, precizând că se consideră în continuare membru al PSD, deşi transferul său la PSD Dobrovăţ, judeţul Iaşi, nu a fost validat.

Cătălin Ivan a declarat, marţi seara, corespondentului Mediafax că va declanşa acţiune în instanţă împotriva conducerii PSD, pentru că nu a primit răspuns la contestaţia sa privind dizolvarea conducerii PSD Sector 1.

”Am contactat un cabinet de avocatură şi în perioada următoare voi începe acţiunea în instanţă împotriva conducerii PSD”, a afirmat Cătălin Ivan, care a condus PSD Sector 1 până la începutul acestui an.

El a precizat că s-a gândit să-l dea în judecată şi pe liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, după ce social-democraţii ieşeni au invalidat transferul său de la PSD Sector 1 la PSD Dobrobăţ, dar că nu o va face întrucât ”Nichita e prea mic pentru lupta asta”.

Întrebat dacă se consideră în continuare membru al PSD, Ivan a răspuns afirmativ, explicând că nu există niciun moriv ca să fie suspendat din partid.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns