Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 24.04
Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Ți se prevestește un succes de zile mari într-un demers cu tentă oficială în care ai fost implicat. Un concurs pentru obținerea unui job foarte bun, un proces în instanță pentru (re)dobândirea unui drept se vor solda cu o reușită răsunătoare.

TAUR. Fii ferm pe poziție și nu te lăsa înduplecat nici de cei care se consideră mai puternici, nici de cei care vor să te dea la o parte prin mijloace incorecte. Fii just și cât se poate dde hotărât în aprecieri, în ciuda tuturor influențelor nefaste din jur.

GEMENI. Apare o idee profitabilă, sau poate primești un pont excelent de la de o persoană căruia îi merge foarte bine. Dacă i-ai urma exemplul, ai fi și tu mulțumit, dar orgoliul te cam reține să accepți sfaturile altora, chiar dacă îți sunt foarte utile.

RAC. Problemele de sănătate care îți dau târcoale nu merită luate în seamă pentru că sunt trecătoare, iar pe mâine dispar. Cel mai probabil, aceste tulburări se trag de la starea de oboseală pe care o resimți, deci ar fi foarte bine să te odihnești puțin.

LEU. Parcă toate stau pe loc astăzi, deci nu te mira că, în ciuda eforturilor depuse, nimic nu înaintează. Ești o fire care nu are prea multă răbdare să aștepte până când ceva se urnește de la sine, deci vei face ce-ți stă în putință, să le pornești cumva.

FECIOARĂ. Succesul tău de azi naște invidii, deci să nu te mire că apar cârcotași sau bârfitori care pun la îndoială reușita ta. Tu bucură-te de suuces, fără să pleci urechea la atâția oameni invidioși care, orice ar face, tot nu te pot ajunge în urmă.

BALANȚĂ. Comunicarea dintre generații aflate la mare distanță de vârstă merge de minune. Deși unii au o viziune mai modernă asupra lucrurilor, iar ceilalți sunt mai conservatori, găsiți soluții comune la toate problemele, indiferent cine e vizat.

SCORPION. Deși vă iubiți reciproc, parcă nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Nu pune la suflet micile neînțelegeri, e doar un impas de moment, care pe după masă va trece de la sine și veți putea petrec înpreună o seară frumoasă.

SĂGETĂTOR. Ar fi bine să ceri părerea unei persoane cu mai multă experimență la rezolvarea problemei care te frământă. Tu vrei să faci totul așa cum trebuie, dar nu în totdeauna deții cunoștințele necesare, dar dacă întrebi, vei afla ce ai de făcut.

CAPRICORN. Dacă ai succes într-un plan al vieții, parcă încep să se contamineze și celelalte. Când vezi că ceva iese bine, satisfacția îți oferă noi resurse de energie pentru a-ți rezolva și alte probleme, pe care înainte nu reușeai să le soluționezi.

VĂRSĂTOR. Nu ești tocmai mulțumit de rezultatele eforturilor tale, deși nu stai degeaba, tragi tare să ajungi la ce ți-ai propus. Se pare că ori ți-ai ales o țintă prea înaltă, ori e o cale prea lungă până acolo și nu ai suficientă răbdare să o parcurgi.

PEȘTI. Ești cam suspicios astăzi și nu-ți vine să crezi nimic ce ți se spune. Pui la îndoială chiar și cele mai bune lucruri care se petrec, oricât ai fi muncit pentru un anumit lucru și oricât de mult ți-ai fi dorit acel ceva care devine în sfârșit realitate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 21.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 22.08 Ne aflăm în zodia FECIOARĂ