Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie la pas a Olimpiei in derby-ul cu Somesul Oar

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Derby-ul Ligii a IV-a Elite, Somesul Oar – Olimpia II a avut practic o singura echipa in teren. A fost vorba de cea a Olimpiei care a condus ostilitatile din start ;i pana la final. Dar, la victorie a contribuit si faptul ca in garnitura de start s-au aflat Anca, Heil si Cadar, trei jucatori veniti de la prima echipa. Prin aceasta victorie echipa pregatita de Mircea Bolba a reintrat in cartile castigarii campionatului.
Olimpia a deschis scorul devreme, in minutul 5 cand Donca a marcat de la 7 metri. In minutul 33 pasa lui P.Pop la gasit liber la 16 metri pe Cadar care a marcat cu un sut violent la vinclu. Acelasi Cadar a marcat golul trei, torpila de la 22 de metri la acelasi vinclu.
Repriza secunda a fost mai plictisitoare. La adapostul lui 3-0, jucatorii Olimpiei nu a mai fortat. De partea cealalta Some;ul a incercat sa se apropie de poarta lui Anca dar eforturile “batranului” Kirner (40 de ani) nu au fost sustinute de colegi. Finalul meciului a fost mai animat datorita si lui Cadar care a luat cateva actiuni pe cont propriu punand in pericol poarta Oarului. Dar golul care a inchis meciul i-a apartinut lui Mircea Donca, tanarul mijlocas al Olimpiei sutand inteligent, pe jos, la coltul scurt, din marginea careului de 16 metri.
Una peste alta victorie meritata a Olimpiei care, daca va fi ajutata de conducere, ar putea castiga campionatul. Dar, si aici e `ntrebarea, se vrea ca Olimpia II sa castige campionatul ?
* Somesul< Morar – Botos, Ban, Nagy, Matei, Pintye, C.Silaghi, Tabi, Toth, Peneghi, Kirner/I.Silaghi, Costea, Mezei, Fernea, Dunca.
* Olimpia II< Anca – P.Cristian, Heil, Griszhaber, Ionescu, Gulya, Donca, Lukacs, C.Pop, P.Pop, Cadar/Chereches, Tempfli.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns