Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbaliștii n-au avut probleme cu “puștii” din Baia Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Academia Minaur 40-30 (27-14)

handbalDupă pauza de aproape o lună, Divizia A la handbal masculin s-a reluat la mijlocul acestei săptămâni. Handbaliștii de la CSM Satu Mare au evoluat miercuri pe teren propriu în fața tinerilor de la Academia Mnaur Baia Mare (locul 8). Un meci plăcut publicului, cu faze spectaculoase, fără probleme pentru sătmăreni.

Cu Cioroiu, Udriștioiu, Raul Pop, Olah, Clipea, Mateș și Morar pe teren aproape toată repriza I, CSM Satu Mare a apăsat piciorul pe accelerație. Avantajul echipei lui Nicolae Istrate a crescut minut cu minut, tocmai pentru a juca mai relaxat în repriza secundă. Cu o apărare extrem de agresivă, Clipea fiind aici “în top”, CSM a condus după 10 minute cu 8-2. Oaspeții au dat mai mult în bară decât în poarta lui Cioroiu.

Portarul nostru a avut câteva intervenții spectaculoase. Avantajul tot creștea, Olah aproape de un procentaj 100% la aruncări. Ne-am distanțat la 10 goluri (16-6, min 19) pentru ca la pauză să intrăm aproape victorioși, cu 27-14. Repriza secundă a început cu o ușoară dominare a băimărenilor. Au intrat în pasiv după aproape două minute, dar sătmărenii au început să rateze. În echipa CSM au mai intrat și ceilalți jucători disponibili de pe bancă. O poftă mare de joc am observat-o și la tânărul Varga.

Academia a început să se aproprie, prin scor, de sătmăreni. Era 29-18 (min. 40), CSM nu a mai forțat, a avut o viață ușoară. Într-un final, echipa sătmăreană s-a impus cu scorul de 40-30 (27-14) și va participa la barajul de promovare pentru Liga Națională. Marcatorii de miercuri: Olah 12 goluri, Clipea 11, Udriștioiu 5, Morar 4, Varga, R. Pop și Mateș câte 2, iar Ungar și Santeiu au marcat o singură dată. A mai jucat Cristescu și portarii Cioroiu și Pogyină.

Pentru CSM Satu Mare urmează două meciuri în care ar fi un dezastru să nu obțină 6 puncte. Sâmbătă va juca în deplasare la ultima clasată, Turda II, iar în 13 mai, primește vizita echipei Național Sighișoara. În ultima etapă va evolua pe terenul liderului, la Reșița.

Clasament după 23 de etape: 1. Reșița – 69p, 2. Oradea – 55p, 3. Satu Mare – 54p, 4. “U” Cluj – 49p, 5. Făgăraș – 48p.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns