Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Carol Erdos a împlinit 64 de ani

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Carol Erdos
Carol Erdos

Cunoscutul om de teatru Carol Erdos îşi sărbătoreşte a 64-a aniversare. Născut în 1951 la Petrila, a absolvit în 1977 Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti şi de atunci activează ca actor în trupa Teatrului de Nord din Satu Mare. A fost director al secţiei române în perioada 1982-1984 şi director adjunct în perioada 1996-2000.

Pe lângă sutele de roluri jucate pe scenă, Carol a semnat şi regia mai multor spectacole, a adus în programul Teatrului conceptul de Talkshow scenic şi a lansat mai multe scenarii dramatice pe texte de Octavian Paler, atât pe scenă cât şi ca spectacole radiofonice. Este de asemenea un îndrăgit profesor la Şcoala de Arte Satu Mare, elevii săi obţinând o mulţime de succese pe drumul teatrului.

Sătmărenii au demonstrat cât de mult ţin la Carol, din banii adunaţi în urma unor spectacole caritabile fiind posibilă victoria sa în lupta cu cancerul. Cel mai recent proiect al său este Asociaţia Teatrală “Genesis”, care a lansat de curând prima ei producţie, “Oscar şi Tanti Roz”.

De ziua lui îi dorim putere de muncă, spirit tânăr şi bucurii personale şi profesionale. La Mulţi Ani!

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns