Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Platanul Marna umblă după sponsori pentru a putea evolua în Liga a IV-a

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După ce a câștigat Seria A a Ligii a V-a

marnaPrima serie decisă din actualul sezon al fotbalului județean este Seria A din Liga a V-a. Ultima etapă s-a jucat săptămâna trecută, iar echipa sponsorizată de cotidianul Informația Zilei a devenit campioană.

În urma rezultatelor înregistrate, Platanul Marna a încheiat pe primul loc, astfel că și-a câștigat dreptul de a evolua în Liga a IV-a din sezonul următor. Doar că vacanța nu a venit încă pentru cei care se ocupă de destinele echipei. Antrenorul Viorel Secan ne transmite că se fac pregătiri pentru sezonul următor, se caută sponsori. Având în vedere că au promovat în Liga a IV-a, Platanul Marna va avea nevoie și de o echipă de juniori. Din câte ni s-a spus, campioana din Seria A se ocupă de acest aspect încă de pe acum, se va face o echipă de juniori care va evolua în Ianculești. Dar mai trebuie să treacă o vară până la startul noului sezon. Până atunci, Platanul aduce mulțumiri cotidianului Informația Zilei, Primăriei Sanislău, lui Tică de la Ianculești, Vădan Ovibest și Crișan Condor.

Dincolo de toate acestea, zilele trecute s-a jucat o nouă etapă din Seria B. Nimic nu e decis acolo, mai sunt două etape până la final din playoff și trei din playout.

Rezultate în Seria B, clasament final în Seria A și clasamentul în Seria B:
– Certeze – Dorolț II 3-2
– Viile Satu Mare – Lipău 1-1
– Dumbrava – Bercu 2-1

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Griezmann încoronat de Ramos

Asculta acest articol La Tallin (Estonia), Atletico Madrid a învins-o pe Real Madrid, cu 4-2, și a câștigat Supercupa Europei.