Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Portar de 15 ani la Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Picture 2Olimpia a avut numeroase indisponibilități pentru acest meci. Iar acestea au cântărit greu la finalul barajului. Unele absențe sunt justificate, cum ar fi cele ale lui Paul Cristian și Donca, cu probleme de sănătate. Dar altele nu pot fi trecute cu vederea, sunt de neacceptat.

Ne gândim la Bâgiu, care nu a vrut să vină la meci, Mureșan, care s-a accidentat la o miuță pe sintetic și Anca-Trip, învoit, inexplicabil, de conducerea clubului să plece în vacanță la mare. Ultimii trei, dar și cei care l-au învoit pe Anca, au dat dovadă de lipsă totală de profesionalism și ar trebui să suporte consecințele.

Absența portarului Anca-Trip ne-a costat cel mai mult. Forțat de împrejurări, Mircea Bolba la titularizat între buturi pe Raul Cherecheș, un portar cu calități care a mai apărat, cu succes, la echipa a doua. Dar acesta a fost eliminat în minutul 27, încercând să evite un gol. Drept urmare în poartă a intrat Casian Kereszi, portar lipsit de experință, în vârstă de 15 ani, provenit de la juniorii C ai Olimpiei. Consecințele s-au văzut imediat, iar Olimpia a încasat 5 goluri. Probabil că un portar mai experimentat ar fi putut evita unele dintre acestea și atunci aveam o altă cronică de meci.

Dar tânărul Kereszi nu are nicio vină în toată acesată treabă și trebuie să treacă peste acest eșec. Vinovați sunt cei care l-au învoit pe Anca, iar Bâgiu și Mureșan pentru lipsă de profesionalism. Dar o vină însemnată au Mircea Bolba și Dacian Nastai. Cei din urmă pentru că au acceptat această stare de fapt.

“Eu sunt un fraier”

Întrebat cum își explică insuccesul de sâmbătă, Mircea Bolba, antrenorul Olimpiei II, a fost foarte scurt și concis. “Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am crezut în promovare. Cred că eu am fost fraierul în această dublă partidă cu echipa din Sălaj” a spus tehnicianul sătmărean.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

5 comentarii

  1. Blatttt rusine….te ai aprins pe degeaba…puteti sa le multumiti celor de la decebal ..ca nu au facut apel la cum sa decis campionatul..ca era vaiiiii de voi…sincer trebuiau sa joace doar junioriii …cun sa stabilit ..nu jucatorii de la prima echipa….si sa inceapa olimpia 2 din liga 5 asa cum incep toti!!!!!!!!!!

  2. Acum sa vedem unde vor activa acesti baieti ,dupa marele baraj ratat .pt ca imi vine greu a crede ca parintii lor au investit timp si bani pt a juca si urmatorii ani in liga 4 ,pt a vedea alte meciuri de baraj ratate.

  3. unde a fost fotbalul satmarean acum 4-5 ani? in liga a 4-a, fara perspective. voua si daca vi se ofera un deget, vreti toata mana, ca asa sunteti obisnuiti, sa cereti. o ardeti cu blaturi imaginate de voi la un mic si o bere dupa ce ca voi nu sunteti in stare nici sa faceti un sprint de 50m cand vremea e buna. ma refer si la comentatorii de pe acest site, dar si la ziarist(i).

Lasă un răspuns