Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Orban îi cere lui Ponta să-i demită pe Oprea, Cazanciuc, Plumb și Teodorovici

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ludovic Orban solicită și demisia lui Ponta
Ludovic Orban solicită și demisia lui Ponta

Prim-vicepreședintele PNL Ludovic Orban a afirmat vineri că premierul Victor Ponta ”minte” atunci când susține că nu și-a dat acordul pentru adoptarea ordonanței privind majorarea indemnizațiilor demnitarilor, subliniind că pentru a fi crezut trebuie să-i revoce pe miniștrii care au fost implicați în procedura de adoptare a acestui act normativ sau să-și dea demisia.

“Este o harababură și o debandadă în Guvernul Ponta cum nu cred că a existat niciodată în Guvernul României. (…) Victor Ponta și-a dat acordul expres asupra adoptării acestei ordonanțe și minte cu nerușinare când susține contrariul. În procedura de adoptare a acestei ordonanțe simple inițiator a fost Rovana Plumb, ministrul Muncii, lăsată de Victor Ponta președinte interimar la PSD, după fuga în Turcia, avizatori au fost oamenii de încredere ai lui Victor Ponta, respectiv vărul prin alianță Robert Cazanciuc și favoritul Curții, dl Orlando Teodorovici, iar cel care a condus ședința de Guvern a fost Gabriel Oprea, în calitate de premier interimar, la propunerea lui Victor Ponta, că nu l-a numit Klaus Iohannis pe Gabriel Oprea premier interimar că așa a vrut el. A fost numit premier interimar la propunerea lui Victor Ponta. Să negi această evidență și această răspundere a Guvernului pe care îl conduci este o minciună gogonată pe care nu o poate crede niciun român”, a spus Orban,  citat de Agerpres.

Orban a precizat că PNL susține ca demnitarii să aibă indemnizații decente, subliniind că Guvernul are ca restanță legea salarizării în sectorul public.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

PSD avertizează că a început războiul împotriva dublului standard

Social-democraţii au anunţat că PSD a început războiul împotriva dublului standard. Anunțul vine după preşedintele PSD Liviu Dragnea a avertizat șefii instituțiilor că dacă nu implementează un sistem care să oprească importurile de legume şi fructe „de contrabandă” vor fi înlocuiţi.