Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Traficantul de droguri din Baia Mare a fost arestat preventiv de magistraţii sătmăreni

Un traficant de droguri din Baia Mare a fost adus astăzi, 15 iulie, la audieri la DIICOT Satu Mare. La domiciliul său au fost găsite 1.000 pastile de ecstasy.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

traficant de droguri Update: 16:50 Băimăreanul a fost arestat preventiv 30 de zile. Este vorba de Petraş Răzvan Vlad.

13:20 În cursul zilei de astăzi băimăreanul va fi prezentat magistraţilor Tribunalului Satu Mare cu propunerea de arestare preventivă. Potrivit unor surse judiciare, în Baia Mare funcţionează o grupare de traficanţi de droguri, iar unul dintre membrii a încercat să penetreze piaţa din Satu Mare.

Aşa au intrat pe fir poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Satu Mare. Poliţiştii sătmăreni au percheziţionat locuinţa acestuia. În paralel, poliţiştii băimăreni au percheziţionat locuinţele celorlalţi membri ai grupării. Băimăreanul adus la Satu Mare este acuzat de trafic de droguri de mare risc, mai exact de cocaină.   Un traficant de droguri din Baia Mare a fost adus astăzi, 15 iulie, la audieri la DIICOT Satu Mare.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate coordonaţi de procurorii DIICOT au efectuat o percheziţie la domiciliul maramureşeanului bănuit de trafic de cocaină.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. Au prins pestele mic. Nu mai bine il filau si vedeau de unde aduce cocaina ? Poate au adus zeci de kg in tara si astia l-au prins cu cateva sute de grame numai. Profesionisti rau astia. L-au prins la pont, e plina tara de indivizi ca asta care vand prin cluburi pastile si praf.

Lasă un răspuns