Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Leu (21 iulie - 20 august)
Leu (21 iulie – 20 august)

HOROSCOP Informația Zilei 31.07
Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Tragi tare, dar cel puțin, ai un scop bine definit pe care vrei să-l atingi cât mai repede. Reputația ta profesională se află în joc, dar ai toate șansele să te propulsezi în față, pentru că eforturile tale sunt apreciate și ți se recunosc meritele.

TAUR. Nu-ți forma păreri pripite despre o anumită situație atâtat timp cât  încă nu s-a ajuns la un nivel stabil. Pe parcurs mai pot apărea o serie întreagă de schimbări și îmbunătățiri, deci mai așteaptă și tu puțin, să vezi mai clar ce se construiește.

GEMENI. Trebuie să te desparți de un grup, în care, un timp, ai jucat un fel de rol de lider. Nu trebuie însă să te sperie schimbarea, căci poate fi și una de bun augur, o avansare în funcție, de exemplu, sau cine știe, un loc de muncă mai bine plătit.

RAC. Privești spre viitor cu multă bucurie și optimism, pentru că se prefigurează momente promițătoare. Veștile care ajung la tine azi te fac fericit dar și nerăbdător, căci evenimentele care se arată se mai lasă așteptate un timp destul de îndelungat.

LEU. Ești implicat într-o activitate practică de durată, iar ceea ce iese din mâinile tale câștigă admirația tuturor. Rezultatele nu apar cât ai bate din palmă, dar ceea ce faci te ajută să-ți pui în valoare talentele artistice, simțul estetic și creativitatea.

FECIOARĂ. Te pregătești de plecare, fie în week-end, fie într-o vacanță mai lungă, sau în concediu și abia aștepți să te vezi la destinația mult râvnită. Chiar dacă mai e un pic de timp până atunci, la altceva nici nu te poți gândi decât la călătorie.

BALANȚĂ. Cei din jurul tău te tot bat la cap să începi o afacere, sau un anumit proiect, care ar putea fi de folos tuturor, inclusiv ție. Nu-ți prea convine că nu ești lăsat în pace să-ți vezi tu de treaba ta, dar dacă asculți de ei, nu vei regreta deloc.

SCORPION. Părerile tale contează mult în activitățile și deciziile intelectuale ale acestei zile. Oricare ar fi sarcina ce-ți revine, tu va trebui să reprezinți rațiunea și logica, acea persoană care reușește să vadă cel mai clar lucrurile în acest moment.

SĂGETĂTOR. Se apropie un eveniment fericit în viața ta, pe care îl aștepți cu nerăbdare, acordându-i o semnificație aparte. Pui mult suflet în pregătirea acestui moment și faci tot posibilul să nu-i dezamăgești pe cei care mai sunt implicați.

CAPRICORN. Caută să faci echipă cu o persoană de sex opus aflată la o vârstă mai îndepărtată. Aveți viziuni extrem de diferite, dar care se completează. Nu căuta să lucrezi cu cei care gândesc la fel ca tine, pentru că nu veți observa soluțiile.

VĂRSĂTOR. Singurătatea ar avea cel mai crunt efect asupra ta, deci nu te retrage azi în carapacea ta. Dacă te rupi de lume, lași loc unor gânduri negative, însă dacă vei ieși în societate vei avea parte de o zi excelentă, cum nu ai mai avut demult.

PEȘTI. Ești preocupat de problemele materiale, dar din fericire, tu nu ești chiar așa de obsedat de acest subiect ca ceilalți. Când vine vorba de fondurile financiare, cei din jurul tău tind să se ia la harță, dar astăzi tu vei fi forța de echilibru între ei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.03 Ne aflăm în zodia BERBEC