Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fără probleme în amicalul cu o echipă de amatori

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

FC Olimpia – Unirea Valea lui Mihai 5-0 (3-0)

olimpiaStadionul Oli “torid”. La ora începerii meciului (17.45) dintre FC Olimpia și Unirea Valea lui Mihai, termometrul arăta la fel ca și miercuri, adică 34 de grade Celsius. Fapt pentru care la stadion au ajuns puțini suporteri sătmăreni. La final de cantonament, jucătorii antrenați de Tiberiu Csik au întâlnit o echipă de amatori, cea care a terminat pe locul 9 în sezonul trecut al Ligii a IV-a din județul Bihor.

Sătmărenii nu s-au apropiat de poarta adversă în primele 10 minute. După care, Boștină a fost faultat în careu, dar Selagea a trimis peste poartă din penalty (min. 14). Olimpia înscrie prin Boștină (min. 18), dintr-o altă lovitură de pedeapsă. Apoi, Velimir Stankovici (noua achiziție a Olimpiei, un atacant sârb în vârstă de 23 de ani) dublează avantajul echipei noastre după ce a urmărit o minge în minutul 33. Înainte de pauză (min. 43), Boștină mai înscrie o dată cu un șut frumos, pe jos, de la 20 de metri.

Cu o formulă schimbată complet, Olimpia face 4-0 după pauză prin David Tamas (min. 64). Pe lista marcatorilor s-a înscris și Bîgiu (min. 78), scor final 5-0.

Olimpia a jucat cu:
– repriza I: Șuta – Muntean (cpt.), Șimon, Heil, Unlu, Selagea, Lukacs, Takacs, Stankovici, Bura, Boștină.
– repriza a II-a: Cherecheș – Ciul, M. Csik, Iuhas (cpt.), Roatiș, Villand, R. Rus, Cădar, Bîgiu, David, Faur.

Olimpia Satu Mare mai are la dispoziție două săptămâni să se pregătească pentru noul sezon al Ligii a II-a, programat să înceapă în 29 august. Până atunci, clubul sătmărean va mai disputa câteva meciuri amicale. Unul este stabilit, cel din Oradea cu Luceafărul din localitate, din 11 august de la ora 18.00.

Programul competițional al Ligii a II-a va fi stabilit la sediul Federației Române de Fotbal, în data de 14 august, de la ora 11.00.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns