Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Locul 3 pentru handbaliștii de la CSM la Baia Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Victorie cu “U” Cluj, înfrângeri în fața băimărenilor și orădenilor

handbalAflați în perioada pregătirilor pentru noul sezon, handbaliștii de la CSM Satu Mare au participat recent la un turneu organizat de băimărenii de la Academia Minaur. Alături de CSM, la turneu au participat CSM Oradea, Universitatea Cluj și echipa clubului organizator.

Handbaliștii sătmăreni, care au făcut naveta Satu Mare – Baia Mare pe tot parcursul turneului, au început bine competiția, cu o victorie, scor 29-28 (16-13) cu Universitatea Cluj. Golurile sătmărenilor au fost marcate de Rogoz 5, Mureșan 4, Morar, Petruș 4, Varga 3, Lupșe, 3, Ungar 2, Baros 1, R. Pop 1, Mateș 1, Alisie 1. Au mai jucat, câte 20 de minute fiecare, portarii Cioroiu, Pogyină și Merlă.

Al doilea meci, cel cu CSM Oradea, a fost pierdut la limită de elevii lui Nicolae Istrate, scor 29-30. În acest meci cele mai multe goluri au fost marcate de Ungar – 9 și Mureșan – 6.

Ultimul meci, cel cu Academica Baia Mare, a fost pierdut de sătmăreni la o diferență mai mare, scor 24-30. Dar, nu trebuie uitat, că Academica Baia Mare este campioana României la handbal juniori. În urma acestor rezultate, CSM Satu Mare a terminat pe locul 3 turneul.

“A fost un turneu de pregătire în care am urmărit cristalizarea relațiilor de joc, exersarea unor scheme tactice etc. Sigur, am fi vrut să câștigăm, dar prioritatea numărul unu este alta la un turneu de pregătire. Am constatat și unele deficiențe în jocul nostru pe care sper să le eliminăm până la început de campionat” a spus Nicolae Istrate.

Apropo de campionat, acesta va începe în data de 6 septembrie. Iar Federația a stabilit și componența celor două serii ale Diviziei A. Echipa sătmăreană face parte din Seria B, care are următoarea alcătuire: CSM Satu Mare, CSM Oradea, CSM Făgăraș, HC Argeș Pitești, Național Sighișoara, C.N.O.T. Brașov, CS Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, HC Sibiu, Academia Minaur Baia Mare, CSU Politehnica Timișoara, ACS Muhlbach Sebeș, HCM Sighișoara.

Conform părerii unor specialiști în domeniu, CSM Satu Mare este favorită la câștigarea seriei. “Poate, prin prisma rezultatelor din campionatul trecut, suntem considerați favoriți. Dar eu nu mă pot hazarda în pronosticuri” a spus Istrate. De la acesta am mai aflat că echipa lui va mai disputa două jocuri de pregătire până la începerea campionatului, o dublă cu echipa din Nyiregyhaza.

Sursă foto: Academia Minaur – facebook

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Etapa a 3-a în Liga 1

Asculta acest articol Liga 1 de fotbal își dispută zilele următoare cea de-a treia etapă din sezonul regulat.