Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Şefa DNA dezvăluie că dosarul lui Oprescu a fost deschis în primăvară

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Codruta Kovesi
Codruta Kovesi

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a făcut marţi precizări legate de dosarul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Kovesi a explicat că nu a fost un flagrant în dosarul lui Oprescu.

De asemenea, șefa DNA a mai spus că dosarul a fost deschis în primăvara acestui an ca urmare a unor plângeri împotriva lui Oprescu.

“În cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagrantă. Dosarul a fost deschis în  primăvara acestui an, ca urmate a unor plângeri formulate de două persoane fizice, în luna mai, altele decât persoanele care a oferit în seara de 5 septembrie bani primarului. Persoana care a oferit această sumă de bani, nu are calitatea de denunțător, ci are calitatea de suspect și a fost propus cu măsura arestului la domiciliu în cursul zilei de ieri, măsură care a și fost aprobata de instanța de judecată. În prezent este în arest la domiciliu, are de suspect şi nu de denunţător”, a spus șefa DNA, potrivit B1.

“O parte din bani au fost găsiți cu ocazia percheziţiei corporale asupra suspectului, o parte din  bani au fost găsiţi la domiciliu”, a spus Kovesi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns