Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Festivităţi de an nou şcolar la Şcoala Gimnazială Livada

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

liv 3La Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” Livada a avut loc festivitatea de deschidere al noului an şcolar. Primul moment al festivităţii a fost dedicat elevilor claselor pregătitoare pentru care clopoţelul a sunat pentru prima oară, iar şcoala este un început de drum spre cunoaştere, descoperire şi dezvoltare.


Au urmat urările de bun venit şi rezultate deosebite adresate tuturor elevilor şcolii (clasele I-VIII).
liv 2La acest eveniment au participat şi directorul Csaki Francisc, directoarea adjunctă Ionuţ Carmen, împreună cu cadrele didactice şi membrii ai comunităţii.
Alături de elevi şi profesori, ca de fiecare dată, a fost primarul oraşului, Piricsi Arthur şi directoarea Nastai Rodica din partea Liceului Tehnologic Livada. Apoi, un grup de elevi (10 elevi de la Şcoala Gimnazială „Iosif Ţiproc” Dumbrava şi Şcoala Gimnazială „Petőfi Sándor” Livada) au primit ghiozdane şi rechizite din partea PNL Satu Mare, distribuite de Tout Mariana.
liv 1La finalul zilei, elevii clasei a VII-a C, împreună cu dirigintele, au participat la un cerc de discuţii despre “Noul an şcolar” într-un cadru mai degajat – la Pizzerie. Temele discutate: regulamentul şcolar şi al clasei, cerinţele în noul an şcolar referitor la studiul individual şi de grup în vederea obţinerii mediei generale la un nivel mai ridicat faţă de anii anteriori.
Această activitate a fost susţinută de CREDDIS Satu Mare.
Informaţiile ne-au fost comunicate de profesorul Szalay Miklos Attila.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns