Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Scorpion (21 octombrie - 20 noiembrie)
Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 05.11
Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Te afli într-o perioadă cât se poate de favorabilă să poți obține succese financiare de proporții, deci când se ivește vreo ocazie, profită repede de ea. Orice afacere măruntă, aparent nesemnificativă, pentru tine va aduce un venit consistent.

TAUR. Ca să-ți împlinești o dorință, trebuie să te implici într-o competiție destul de strânsă. Mai sunt și alții care aspiră la același scop, deci trebuie să-ți pui forțele în balanță alături de ei, dar tu, oricum, ești mai bine pregătit decât adversarii tăi.

GEMENI. Politețea este cea mai eficientă armă împotriva celor care încearcă să te atace sau să ridice tonul la tine. Cu un zămbet plăcut, sau căteva cuvinte amabile vei reuși să reduci la tăcere chiar și pe cel mai furios om care îți iese astăzi în cale.

RAC. Ești mai tolerant ca niciodată, fiind o zi perfectă pentru reconcilieri menite să restabilească echilibrul în viața ta personală. Dacă ai vrea să repari o relație ce s-a destrămat din cauza unei neînțelegeri, profită de auspiciul favorabil al acestei zile.

LEU. Ai niște bănuți în buzunar, iar asta îți dă curajul să mai ieși și tu puțin la shopping, pentru a-ți lua căte ceva de sezon, ceva ce-ți dorești. Ai grijă totuși, nu fi prea cheltuitor, pentru că fondurile sunt destul de limitate și mai ai și alte cheltuieli.

FECIOARĂ. Destul de greu te poți despărți de un lucru care ți-a fost drag. Fie că e vorba de finalul unui curs, ori vrei să-ți schimbi serviciul, sau domiciliul, simți că în sufletul tău rămăne un gol imenst și un fel de teamă față de ceea ce urmează.

BALANȚĂ. Ești singurul din anturajul tău, care privește spre viitor cu optimism. Cei din preajmă sunt cuprinși de teamă, și văd lucrurile mai sumbre, cu toate că nu s-a întâmplat nimic grav, doar că ei vor să observe numai partea goală a paharului.

SCORPION. Ți-ai făcut niște planuri interesante pentru azi, dar se pare că nu toate vor ieși așa cum ai fi vrut tu. Nu va fi nimic nedorit nici în noua variantă, doar că va fi alt ceva, iar planul tău inițial ori se amână pe altădată, ori se va contramanda.

SĂGETĂTOR. Primești vești bune legate de cariera ta profesională, promovezi cu succes un examen greu, sau primești o aprobare care îți ajută activitatea. Relația cu cei suspuși este foarte bună, deci este o zi potrivită pentru progrese importante.

CAPRICORN. Îți aduci aminte de o acțiune din trecut pe care, din anumite motive a trebuit să o abandonezi. Acum a venit vremea să te ocupi din nou de ea, iar în aceste zile rezultatele previzibile sunt cu mult mai bune decăt dacă o finalizai atunci.

VĂRSĂTOR. Urăști banalul, monotonia și rutina, iar ziua de astăzi chiar nu are nimic altceva de oferit, de parcă nimeni nu ar avea nicio idee. Vino tu cu ceva inițiative noi care să anime măcar puțin atmosfera, dacă nu vrei să lucrezi ca un robot.

PEȘTI. Ți s-a oferit o perioadă de relaxare, însă tu nu ai avut în plan așa ceva. Nu ți-ai pregătit un program de destindere, dar dacă așa s-a întâmplat, iei la rând toate lucrurile pe care le-ai tot amănat, folosindu-te măcar în mod util de pauza ce s-a ivit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ