Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luptătoarea Alice Ardelean se află în faţa celui mai important meci din carieră

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Programat sâmbătă în cadrul promoţiei GMC 7 din Germania

aliceSatu Mare se poate mândri cu o luptătoare talentată care în ultimii ani a obţinut rezultate deosebite la MMA şi nu numai. În vârstă de 23 de ani, Alice Ardelean se află în faţa celui mai important meci din carieră.

Oraşul Castrop-Rauxel va găzdui sâmbătă, 7 noiembrie, cea mai importantă promoţie de MMA din Germania. Este vorba de German MMA Championship (GMC 7), o competiţie care va oferi 17 meciuri incendiare. Printre ele şi cel la categoria 52 kilograme al sătmărencei Alice Ardelean cu Daniela Kortmann, o sportivă din Germania în vârstă de 28 de ani. Luptătoarea noastră s-a pregătit intens în ultima perioadă pentru obţinerea victoriei. Despre adversara sa ştim că de bază este o judoka şi că este contractată de Invicta FC, cea mai mare organizaţie de MMA feminin din lume. “Ştiu că va încerca să mă proiecteze şi să se axeze pe sol, dar mintea mea e liberă acum pentru că am lucrat foarte mult la apărarea împotriva proiectărilor, dar şi la lupta la sol propriu-zisă. Am mai întâlnit-o pe Kortmann însă la un seminar în Germania, am lucrat puţin cu ea”, ne-a declarat Alice.

Sătmăreanca nu face parte deocamdată dintr-un club anume, la pregătirea sa pentru acest meci au contribuit Andre Balschmieter (Pyranha MMA), Murat Comart, Yakup Comart (fraţi, campioni mondiali) şi Franco De Leonardis. După cum spuneam, competiţia va avea 17 meciuri cu sportivi din mai multe ţări, iar Alice va reprezenta România. Meciul ei va fi al doilea din cadrul evenimentului.

Ardelean Alice a avut anul acesta două meciuri, unul l-a câştigat, iar celălalt l-a pierdut. După meciul pierdut la puncte cu Cristina Stanciu, din cadrul promoţiei Real Xtreme Fighting (RXF), de la Craiova, a fost contactată de noul ei manager, de Harry Pelger din Germania. Acesta i-a propus să colaboreze şi să se antreneze în Germania pentru că a văzut potenţialul sătmărencei. De menţionat că lupta cu Cristina Stanciu a devenit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului. Se poate urmări în mediul online, chiar a ajuns viral pe internet, a strâns foarte multe vizualizări.

“Meciul de sâmbătă va fi ca o uşă deschisă pentru mine spre un nivel mult mai ridicat în acest sport”, ne-a mai spus Alice.

Alice Ardelean este implicată în sportul de contact de 6 ani. În Satu Mare s-a antrenat cu Barnabas Szucs pentru partea de striking, cu Marian Halas şi Vasile Fuşle la judo. Chiar dacă a început direct cu MMA avându-l ca antrenor pe Vasile Demian, Alice a făcut şi thaiboxing. Nouă nu ne rămâne decât să-i urăm succes în meciul de sâmbătă cu Daniela Kortmann.

12202558_1066196440087087_798384808_n

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

1 comentariu

Lasă un răspuns