Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia – Metalul Reşiţa în prima etapă a returului Ligii a II-a

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă, cu începere de la ora 11.00

olimpiaOlimpia începe returul cu un meci împotriva Metalului Reşiţa. O echipă aflată pe ultimul loc în serie şi pe care Olimpia a învins-o, în etapa inaugurală a Ligii a II-a, chiar pe terenul ei, scor 5-0. Motive suficiente pentru a crede într-o victorie facilă a formaţiei sătmărene. Mai ales că în etapa precedentă Metalul a pierdut la scor, 0-4, meciul de la Mioveni.

Dacă va obţine victoria, Olimpia ar putea urca 1-2 locuri în clasament. Dar numai dacă o ajută jocul rezultatelor. Şi ar fi bine să fie aşa pentru că, în momentul de faţă, formaţia sătmăreană se află pe un loc de play-out. De cealaltă parte, formaţia vizitatoare, cu numai 4 puncte câştigate până acum, pare a fi condamnată la retrogrdare la sfârşitul sezonului regulat. Dar asta nu înseamnă că reşiţenii au depus armele şi că vor fi o pradă uşoară sâmbătă.

Tiberiu Csik nu va conta sâmbătă pe aportul fundaşului Valter Heil, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Dar va reveni Tătaru care s-a refăcut după accidentarea suferită acum zece zile. În aceste condiţii pe axul central al apărării sătmărene va evolua cuplul Mureşan – Tătaru. În acelaşi timp, Munteanu, care nu a dat randament pe postul de mijlocaş stânga, ar putea fi retras pe flancul drept al apărării. Doar că, în meciul precedent tânărul Ciul a avut o bună evoluţie pe acest post. Şi ar fi păcat să nu i se acorde încredere în continuare.

Formaţiile probabile:

– Olimpia: Băican – Ciul, Mureşan, Tătaru, Iuhas, Takacs, Villand, Lukacs, Sălăgeanu, Selagea, Boştină.

– Reşiţa: David – Liuba, Nogo, Puşcaş, Bloju, Szabo, Feher, Jamali, Krkelic, Chiţu, Guehi.

Meciul va începe de la ora 11.00 și va fi arbitrat de Vladimir Nagy (Aiud) la centru, ajutat la cele două margini de Ferencz Tunyogi (Zalău) și Casian Băla (Arad). Rezervă va fi Dragoș Lunca (Cluj-Napoca), iar observatori Zoltan Szekely (Baia Mare) și Gheorghe Bologan (Oradea).

Celelalte meciuri din etapa a 14-a:

Sâmbă

Şoimii Pâncota – Unirea Tărlungeni

Univ. Cluj – Chindia Târgovişte

CS Mioveni – FC Bihor

CSM R.Vâlcea – FC Caransebeş

Duminică

Gaz Metan – UTA Bătrâna Doamnă

FC Braşov – FCM Baia Mare

Picture 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns