Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Preşedintele CE s-a întâlnit cu premierul desemnat şi premierul interimar

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Donald Tusk
Donald Tusk

Preşedintele Consiliului European Donald Tusk se întâlneşte, sâmbătă, la salonul oficial al aeroportului Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş şi cu premierul interimar Sorin Câmpeanu.

UPDATE: Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sâmbătă, o întâlnire pe aeroportul Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicată pe contul de Twitter al Comisiei Europene.
Juncker şi Tusk au făcut o escală la Bucureşti pentru a se întâlni cu premierul desemnat Dacian Cioloş în drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participă la summit-ul G20 de la Ankara.

Poza a fost distribuită pe contul românesc al Comisiei Europene, fiind făcută de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, Mina Andreeva. “Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa”, se arată în mesajul publicat de Mina Andreeva.

Întâlnirea a avut loc în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

 

UPDATE: Și premierul desemnat Dacian Cioloș a anunțat că în cursul după amiezii de sâmbătă s-a întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și cu președintele Consiliului European, Donald Tusk.

 

“În cursul acestei după-amiezi, împreună cu prim-ministrul interimar, domnul Sorin Cîmpeanu, am avut o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, și cu președintele Consiliului European, domnul Donald Tusk, care au efectuat o escală la București în drum spre Antalya unde vor participa la Summitul G20”, a scris Cioloș pe contul său de Facebook.

 

 

Întâlinrea, prevăzută în jurul orei 17.00, are loc cu ocazia unei escale la Bucureşti a înaltului oficial european, potrivit unor surse oficiale.

După toate probabilităile, tema principală a discuţiilor va fi situaţia determinată de atentatele de la Paris, fiind posibil să fie abordat şi subiectul formării noului guvern de la Bucureşti.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns