Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii Şcolii Gimnaziale Racşa au sărbătorit Ziua Naţională a României

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

IMG_20151127_094920Elevii Şcolii Gimnaziale Racşa au sărbătorit vineri Ziua Naţională a României printr-o serie de activităţi stabilite de dascăli în prealabil, unite în tema extraşcolară “La Mulţi Ani, România!”.


IMG_20151127_104848Startul a fost dat de preşcolari, care cu gingăşia mânuţelor fragile au reuşit să confecţioneze steguleţe încântătoare cu care au participat mai târziu la programul artistic susţinut de clasa a IV-a,a învăţătoarei Bud Maria, dedicate acestei zile de sărbătoare a neamului românesc. La această activitate au participat pe lângă preşcolari, toţi elevii învăţământului primar însoţiţi de învăţătoare. Pe toată durata programului, elevii au fluturat steguleţe confecţionate în prealabil în fiecare clasă.
IMG_20151127_111438Spre sfârşitul zilei, activităţile s-au mutat la ciclul gimnazial unde s-a realizat un concurs de desene şi referate dedicate acestei zile, organizat de profesoara Ghiriti Silvia. Concursul s-a finalizat cu premierea celor mai frumoase desene şi citirea celui mai bun referat în cadrul programului artistic prezentat de elevii din clasa a VI-a, îndrumaţi de profesoara Florian Mihaela şi diriginta Feraru Anca.
Astfel, ”Şcoala din Racşa, prin dascălii săi, doreşte să transmită mai departe, din generaţie în generaţie, importanţa unirii pentru societatea românească actuală, prin realizarea unor activităţi extraşcolare, care să implice toţi elevii din instituţie”, ne scrie profesoara Mihaela Florian.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns