Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Nicolas Simion Group în Olanda – concerte de Ziua Naţională a României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Nicolas Simion, unul din soliștii serii
Nicolas Simion

Ziua Naţională a României va fi sarbatorită în Olanda prin două concerte de jazz susţinute de Nicolas Simion Group la Venlo și ‘s-Hertogenbosch. Saxofonistul şi clarinetistul Nicolas Simion va cânta alaturi de trompetistul Ryan Carniaux din Statele Unite ale Americii, pianistul Mike Roelofs din Olanda, toboşarul Ralf Gessler din Germania și de basistul Martin Gjakonovski din Macedonia.

Organizate de Asociaţia Culturală 7 Dreams, cu sprijinul Institutului Cultural Român, concertele vor avea loc astăzi, 1 decembrie 2015, în localitatea Venlo, provincia Limburg, și miercuri, 2 decembrie 2015, la centrul cultural Artuarium din ‘s-Hertogenbosch, provincia Noord-Brabant.

Vor fi interpretate creaţii originale inspirate din folclorul românesc, rezultate din cooperarea celor cinci muzicieni, precum și o lucrare special dedicată Zilei Naţionale a Romaniei, compusă de Nicolas Simion şi prezentată în prima audiţie. De asemenea, va fi lansat CD-ul „Romanian Impressions” – semnat de Nicolas Simion Group în colaborare cu chitaristul Sorin Romanescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns