Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

România s-a legat de Ungaria printr-o nouă pistă de biciclete

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pista bicicleteSâmbătă, 5 decembrie, în localitatea Bercu Nou a avut loc inaugurarea pistei de biciclete realizate în cadrul proiectului “Pe două roţi între Turulung şi Magosliget”, proiect care face parte din “Programul de Cooperare Transfron-talieră România – Ungaria 2007 – 2013”. Pista pentru biciclişti are în total aproximativ 37 de kilometri, dintre care 20 pe partea română şi 17 pe partea maghiară.

Valoarea totală a investiţiei a fost de aproximativ 5 milioane de euro, iar conform celor declarate de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-au făcut economii de aproximativ 400.000 de euro, din care s-au asfaltat circa 3,3 kilometri de drum între Micula Nouă şi Bercu Nou.

 

Mai multe citiţi în ediţia tipărită din 7 decembrie, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

8 comentarii

  1. Gyuzyka ….dragul nostru primar care a contribuit din plin la “dezvoltarea” orasului. Vad ca-l plang multi, oare din ce motive si pana cand ? Oare are legatura ca era ungur? Eugen, iti dau o punga cu pamant , o caramida , un flacon cu apa si un bat ca sa-ti aduci aminte de “averea” ta stramoseasca care e acum in posesia statului roman, care te-a jecmanit iar tu pt asta esti in stare sa urasti tot ce misca in tara asta.

  2. Din cate vad acest proiect face parte din “Programul de Cooperare Transfrontalieră România – Ungaria 2007 – 2013” cu contributia fostului primar Gyuszika de la acea data.
    @tara civilizata !, daca imi rezolvi plecarea cu terenurile mele stramosesti de aici cu tot atunci cu multa placere, ba te mai si cinstesc cu o palinca si n-am sa te uit niciodata. Am sa-ti ridic si o statuie, iar monument sa-ti ridice statul roman pt. “buna” ta fapta.

  3. “Tara civilizata Ungaria” … Voi ati inventat roata, gaura in macaroana , chibritul….aaaa..si tot voi ati spus ca Eva era unguroaica ! Daca nu-ti place, Eugene, cat de civilizati sunt oamenii din tara asta, “Romania” … ia-o usor pe drumul nou facut spre scumpa ta tara, “Ungaria”.

  4. Oare cu economiile de aproximativ 400.000 de euro, din care s-au asfaltat circa 3,3 kilometri de drum între Micula Nouă şi Bercu Nou nu s-a afectet calitatea lucrarii ?. Suma de 5 milioane de euro destinat acestei lucrari care leaga “Romania” de tara civilizata Ungaria provin din fonduri europene !.

  5. Pentru restul avem machete : macheta podului care va lega strada Botizului de cartierul Micro 17, macheta podului de la iesirea din Satu Mare spre Carei care face parte integranta din macheta viitoarei centuri, macheta parcarilor din cartierele Micro 17 si Carpati, macheta stadionului Olimpia. Felicitari pentru admirabilele si maretele realizari. Am ajuns sa taiem panglica la machete.

  6. Romania NU s-a legat de Ungaria …… ! Atentie la exprimare dl. Bogdan Mihalca ; in afara faptului ca este un subiect sensibil cam tot ce este legat de tara vecina (si uneori neprietena !) , din punct de vedere gramatical este incorecta exprimarea ! Si de cand se scrie corect transfron-taliera in loc de transfrontaliera ? Fonetic si ortoepic articolul este ….varza ! In ce priveste fondul articolului , ar trebui sa-i multumim d-lui Stef pentru aceasta …. impresionanta realizare ?

Lasă un răspuns