Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Mircea Govor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis miercuri, 23 decembrie, arestarea preventivă a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare Mircea Govor. Anchetatorii au contestat decizia instanţei prin care acesta a fost plasat săptămâna trecută în arest la domiciliu, mai exact în data de 17 decembrie. Decizia a fost contestată şi de fostul lider PSD Satu Mare care a cerut judecarea în stare de libertate. Decizia este definitivă, astfel că vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare este în arestul Poliţiei Capitalei.

Procurorii DNA au adus probe noi în dosarul în care Mircea Govor este acuzat de folosirea influenţei şi autorităţii în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite. Practic, Mircea Govor ar fi intervenit pe lângă persoane din conducerea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru numirea în funcţii de conducere şi execuţie în Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare şi a Direcţiei Regionale Antifraudă Oradea a unor persoane apropiate vicepreşedintelui CJ Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

14 comentarii

  1. Problema este ca nu satmarenii l-au dat jos la noi doar se obisnuieste cand ni se rup masinile in gropi si stam la cozi infernale din cauza ca nu se face podul nou,doar ni se flutura pe la nas inainte de alegeri, sa se spuna o injuratura in barba si nimic mai mult.
    A fost nevoie ca sudistii de la DNA sa vina sa faca ordine in acest oras si acum multi viteji ies la iveala.Cred ca oamenii isi merita soarta,deoarece uita repede cum la alegerile europarlamentare,in urma cu vreo 7 luni a venit ponta cu govor si au spus ca saptamana viitoare(dupa alegeri),vor da bani pentru pod.Acum Coica spune ca va face inca alte 2 poduri pana in 2020,asa ca satmarenii iarasi o vor musca,vor spune ca din 2 macar va face unul si tot asa dupa alti 4 ani la alegeri se vor face 3 poduri etc.

  2. @florinel: mare dreptate ai !!! Asta de ar intelege romanii.De 26 de ani traim “unii,problema e ca majoritatea”, cu conceptia ca “il votez pe ala sau partidul ala” ca ala ma lasa si pe mine “sa traiesc (a se intelege sa fur)” alaturi de el,numai ca el fura de “N” ori mai mult ca mine,in loc sa-mi cer drepturile care mi se cuvin prin lege si prin Constitutia Romaniei si in loc sa le atrag atentia ca ei sunt acolo pt ca noi i-am pus si tot noi ii putem da jos.
    Craciun Fericit sa aveti cu totii !

  3. Mai oameni buni atit govor ,stef cit si Coica au fost Alesi cu voturile satmarenilor…daca acesti oameni ajung la becilu domnesc si o sa fie pe listele de vot ,satmarenii tot pe ei o sa-i aleaga…cam aceasta este perceptia in Satu Mare a democratiei…..fura tu ca sa pot fura si eu….

    in rest doamne ajuta si un Craciun fericit la toata lumea..

  4. Mai este unu’ de tagma lui Govor.”Juristul” O.Petric.Marele senator care solicita o inmdemnizatie de 5000 euro ,lunar.A promis locuri de munca in zona Codru.Acu se “zbate”sa obtina zonei ,calitatea de zona defavorizata.Mult ti-a trebuit nene sa-ti dai seama ca nu poti oferi locuri de munca in aceasta zona!!!.Si uite asa ne dam seama cum suntem trasi pe sfoara de acesti indivizi din PSD.

  5. Citit stenogramele cu discutiile dintre Mircea Govor si Adrian Stef si va cruciti!

    Ştef Adrian : Da !

    GOVOR MIRCEA VASILE : – Măi Adi !

    Ştef Adrian : Da.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Io am circul de pe lume aici, măi !

    Ştef Adrian : Na, ce s-o întâmplat ?

    GOVOR MIRCEA VASILE : Păi da’ astea nu-s măi, acesta, în primul rând acesta pe care l-ai pus tu la Negreşti îi de la PDL şi măi, îţi spun io…

    Ştef Adrian : Măi !

    GOVOR MIRCEA VASILE : Na bun, acuma Adi, îţi spun ceva, toţi îmi sar în cap, toată lumea îmi sare în cap de acolo…

    Ştef Adrian : Mircea, ascultă-mă te rog frumos.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Da.

    Ştef Adrian : Te rog frumos ascultă-mă.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Da.

    Ştef Adrian : Deci, numirile astea, numirile astea care noi le facem….

    GOVOR MIRCEA VASILE : Adi, nu-i aşa, că astea locuri cheie, dă-le dracului (…) că acum oamenii ăştia ştiu…

    Ştef Adrian : Stai măi un pic atuncia, te rog nu mă suna de faţă cu oamenii ! Dacă vrei discutăm noi separat chestiunea asta.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Nu-i bai, io opresc, io sun la Bucureşti şi opresc numirile.

    Ştef Adrian : Na opreşte, opreşte cum vrei tu, asta este, n-am ce să fac, dacă tu discuţi cu oamenii mei pe care io îi fac şi io îi pun, tu îi opreşti, io n-am discutat niciodată, nici o propunere de a ta.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Na bine Adi, îi vorba, ştii ce spun ăştia, de ce luaţi de la PDL măi, ne-o (…) într-una şi acum îi luaţi voi şi îi faceţi PNL…

    Ştef Adrian : Mircea, ascultă-mă te rog frumos, dacă vrei să discutăm nu discuta cu mine îi şedinţă… te rog frumos.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Da’ unde eşti acum ?

    Ştef Adrian : Îs la birou, da’ n-am discutat niciodată nici o numire de a ta, nici un nume nu l-am discutat.

    GOVOR MIRCEA VASILE : Da Adi, Adi, stai un pic, că şi asta îi o chestie, da’ io, io efectiv nici io n-am spus până acum nimic, da’ asta, îmi spun oamenii ăştia acesta domnule, o venit de la PDL acum şi într-una o fost în circ şi în scandal cu el şi acum l-a şi luat voi ca să continuăm circul şi scandalul, dă-le dracului măi !

    Ştef Adrian : Deci Mircea, nu mai fac nici o propunere, nu mai discut nimic, am închis subiectul când vine Ovidiu (se referă la Ovidiu Silaghi) să şi (…) io am închis subiectul, gata ! Nu mă mai interesează !… Nu mă mai interesează

  6. Dracul ti-a facut cu ochii Govore in toti acesti ani!Nu te-ai saturat de bani si putere pana ai ajuns la zdup!Aviz celor care urmeaza dupa tine!
    ps.In toti acesti ani presa locala a tacut malc!Din pacate nu prea avem ziaristi adevarati la Satu Mare!….

  7. E bine.Asta face cat cei 10 pdlisti trimisi in judecata de nenea Iancu intre 2010-2012.Sper sa urmeze si ceilalti santajisti de la GNV.Ati putea publica niste documenta gasite la Mircea Ardelean in seif [nume de cod,,oierul”],niste stenograme ,ca sunt publice sau luati-le de pe evz.ro

Lasă un răspuns