Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luptătorii de K1 de la Friends Gym au terminat săptămâna în forţă (video)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Sătmărenii fac câte 3 antrenamente pe săptămână și 5-6 dacă se află în fața unor meciuri
Sătmărenii fac câte 3 antrenamente pe săptămână și 5-6 dacă se află în fața unor meciuri

Satu Mare are de mai bine de un an un club în care se practică K1. Friends Gym a început să scoată capul în lume prin diferite rezultate pe care le-am prezentat de altfel la timpul potrivit în paginile cotidianului Informaţia Zilei. La sfârşit de săptămână am surprins un videoclip în care am văzut un ”fragment” de la antrenamentele luptătorilor. Chiar dacă a fost ultimul antrenament din săptămână, luptătorii au tras din greu.

Sătmărenii au în fiecare săptămână câte trei sesiuni de pregătire, iar dacă se afla în faţa unor meciuri fac chiar şi 5-6 antrenamente. Se trage din greu, sunt băieţi care luptă la diferite gale profesioniste, însă sunt şi sătmăreni care fac doar din plăcere sportul. Antrenorul şi sportivul Anghel Cardoş ne spune că există şi o grupă pentru copii cu vârstele cuprinse între 7 şi 12 ani. Şi poarta este deschisă pentru cei care vor să practice acest sport.

”În anul 2016 vreau să formez o grupă de copii. Totodată, vreau să participăm la cât mai multe gale şi să aducem cât mai multe victorii, să facem cunoscut clubul Friends Gym în ţară. Asta pentru că suntem doar de un an în branşă, iar în afară de mine, nu ştie lumea de nimeni din club. Vrem să aducem cât mai mulţi tineri la sală deşi e puţin cam greu”, ne-a declarat Anghel Cardoş, cel care a înfiinţat acest club. Sătmăreanul este mândru de ceea ce a realizat, dar îşi doreşte foarte mult să-şi îndeplinească obiectivele.

Imagini de la ultimul antrenament Friends Gym Satu Mare le puteţi găsi AICI. Sportivii vor reveni în forţă luni la o nouă sesiune de pregătire.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns