Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

De tot râsul cu CSM Satu Mare…

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Meci pierdut de baschetbaliste la “masa verde” pentru lipsa ambulanţei

baschetSala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare trebuia să găzduiască vineri meciul dintre CSM Satu Mare şi Universitatea Cluj-Napoca în Liga Naţională de baschet feminin. Doar că el nu s-a desfăşurat. Motivul? Organizatorii, adică clubul sătmărean, nu au pus la dispoziţie o ambulanţă.

Meciul trebuia să primească fluierul de start la ora 17.00. Dar oficialii delegaţi de Federaţia Română de Baschet au refuzat să facă acest lucru deoarece nu exista o ambulanţă. S-a cântat imnul României după care au urmat minute de aşteptare. Au trecut cele 15 minute regulamentare de aşteptare, iar ambulanţa nu a sosit. Abia după 45 de minute s-a fluierat finalul jocului, astfel că CSM Satu Mare pierde cu 20-0 şi nu primeşte punctul acordat unei înfrângeri.

Cum s-a ajuns la această situaţie? Nu ştim concret. L-am întrebat pe preşedintele interimar de la CSM, pe Claudiu Ştefănescu, dacă ne oferă o declaraţie, iar răspunsul dânsului a fost următorul: “Nici vorbă!”. Concluziile le trageţi dumneavoastră. Câteva cuvinte ne-a spus antrenoarea de la echipa sătmăreană, care a şi plâns după cele întâmplate. “O situaţie ieşită din comun, aşa ceva nu am păţit niciodată. S-a trimis fax, s-a vorbit personal la telefon, am fost martor. Motivul pentru care nu a venit ambulanţa nu-l cunosc. Este foarte trist. Îmi pare rău, nu ştiu cine e de vină. Sigur nu noi. Am făcut antrenamente afară, pregătire fizică. Îmi pare rău că nu vă pot da veşti bune de aproape un an de campionat”, ne-a spus antrenoarea Viorica Ibi Gamaleţ. Cine o fi de vină? În mod normal organizatorii. Că nu a sosit ambulanţa, asta e problema organizatorilor. Au mai fost cazuri în care a întârziat ambulanţa, dar să nu vină deloc nu s-a mai întâlnit la clubul profesionist CSM Satu Mare. Una peste alta, clubul sătmărean îşi mai poate trece în palmares încă o “performanţă”, negativă sigur.

Oficialii delegaţi de FRB au fost: arbitri – Mihai Szilagyi, Dan Narcis, Alina Dekany, comisar – Ungurian Cristian.

Două meciuri până la finalul sezonului regulat

CSM Satu Mare mai are de jucat doar două meciuri din sezonul regulat. Dacă în etapa 20-a stă, pentru etapa a 21-a va evolua în 27 ianuarie, pe teren propriu cu Rapid Bucureşti. Dar până atunci, sătmărencele vor juca în 20 ianuarie la CSU Alba Iulia, într-un meci contând pentru etapa a 22-a.

În mod normal ar trebui să există un play-out pentru echipele clasate pe locurile 9-11 la final de sezon regulat şi ar urma să retrogradeze o singură echipă. Dar sistemul va fi anunţat ulterior de Federaţia Română de Baschet.

Sâmbătă se mai joacă din etapa a 19-a următoarele meciuri:
Danzio Timişoara – CSM Târgovişte (15.00)
CSBT Alexandria – Rapid Bucureşti (15.00)
Phoenix Galaţi – Olimpia Braşov (19.00)

Într-un alt meci, CSU Alba Iulia a învins vineri pe ICIM Arad cu scorul 110-47. Pentru această rundă, Sepsi Sf. Gheorghe a stat. Oricum rămâne pe primul loc şi pare a fi cea mai în formă echipă din acest sezon. Surpriza plăcută este însă Olimpia Braşov, în vreme ce CSU Alba Iulia completează podiumul din prezent. ICIM Arad va coborî câteva locuri, însă nu va părăsi zona de play-off. Asta pentru că la finalul anului 2015 s-a renunţat la performanţă, au plecat jucătoarele profesioniste, iar acum lotul este format din junioare.Picture 112557197_10154521831659937_554181302_o12544880_10154521831829937_1608993655_o 12562378_10154521831799937_372590681_o 12562644_10154521831509937_289621974_o

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

4 comentarii

  1. În poza de sus apare o reclamă la cabinetele medicale ale domnului Coica!!!! Deci e sponsor!! Păi mă oltean necioplit ajuns prin conjunctură primar, de ce nu ai fost în stare să îți trimiți un jeg de ambulanță la meci??! Bă, dar chiar nu ai rușine! Dă-ți demisia!! Ești cel mai slab primar din istoria orașului. Nu ai făcut nimic. Orașul ăsta e sinistru. Nu ai sport, nu ai evenimente, nu ai o dinamică a vieții. E praf, pentru că e condus de oameni praf ca tine. Să dai faliment cu cabinetele tale!!!!

  2. L-ati dat jos pe Fogel, l-ati dat jos pe Neagu si a-ti pus pe nepotul lui Rentea sa conduca un club cu 8 sectii ,,sport de masa” ca performanta nu poate fii si am trait sa o vedem si pe asta ca Primarul care are 20 de ambulante si Fanea care e medic si presedinte comitet director sa nu avem ambulanta la un meci!!!!!!!! concluziile tragetile voi!!!!!!! apropo baremurile arbitriilor si observatorului au fost platite din bani publici ca doar nu a gresit nimeni nu?

  3. Inainte de-a veni antrenoarea D.na Ibi,am spus ca asa nume cum este ea in baschetul romanesc,n-are ce cauta la Satu Mare.Este remarcabil ca a acceptat din patriotism ptr.S.Mare.Din pacate in aceste momente S.Mare nu are oameni competenti nici in acest domeniu !Ce au facut organizatorul de competitii,inspectorii,atatia oameni platiti ? Rusineeeeeeeeeeee CSMMMMMMMMMMMMMM !

  4. bine ca se vad reclamele cu cabinetele lui coica pe la toate salile de sport de ce nu a trimis coica o ambulanta daca tot se lauda ca sustine sportul satmarean cand avem un castigator de medalie se fotografiaza cu acesta acum de ce nu sa repezit cu o ambulanta?

Lasă un răspuns