Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Activităţi educaţionale antidrog la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Recent, la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncoveanu din Satu Mare s-au desfăşurat patru activităţi educaţionale antidrog la clasele a VII-a şi a VIII-a. Tămăşan Irina şi Boca Ştefania reprezentante ale Agenţiei Naţionale Antidrog, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare, au îndrumat activitatea. La activităţi a participat profesor Macarie Simona, consilier şcolar, care a organizat desfăşurarea dezbaterilor, cu participarea a 104 elevi.


Obiectivele activităţilor au fost: Informarea elevilor şcolii cu privire la riscurile consumului de alcool, tutun şi etnobotanice din cadrul campaniei „O zi în şcoala ta“; Formarea unor atitudini optime privind respingerea tentaţiilor care duc la dependenţă la aceste vârste şi comunicarea eficientă pe aceste teme între diverşi factori educativi şi elevi.
De asemenea, s-a semnat un Acord de cooperare între cele două instituţii, acord care urmăreşte colaborarea în cadrul programelor de informare, educare, conştientizare cu privire la consumul de tutun, alcool, droguri şi substanţe cu proprietăţi psihoactive, adresate elevilor din învăţămantul preuniversitar.
Informaţiile ne-au fost oferite de profesoara Man Adriana, consilier educativ.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns