Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia bate pe Victoria la Carei

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu 2-0 (0-0) prin golurile marcate de Buhăescu şi Kanaloş

olimpiaÎntr-un meci amical, care ar putea fi ultimul înaintea reluării campionatului, Olimpia Satu Mare a întâlnit, la Carei, pe Victoria.

Olimpia a început mai bine şi a dominat o bună parte din prima repriză. Dar sătmărenii nu au reuşit să înscrie în ciuda a 2-3 ocazii bunicele. De două ori a ratat Sălăgeanu, din două lovituri libere, din apropierea careului care nu şi-au atins ţinta, în timp ce şutul lui Bura din careu a fost respins de portarul gazdelor. Şi Victoria a avut câteva situaţii bune, dar Ov. Ardelean a şutat din apropiere peste poartă, iar Nylvan l-a luat la ţintă pe Băican.

Olimpia a deschis scorul la puţin timp după pauză, în minutul 59, când Buhăescu a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el. Au ratat apoi pe rând Brata, Buhăescu, Onicaş pentru ca în minutul 83, juniorul Kanalaoş să stabilească scorul final cu un şut plasat expediat de la 20 metri.

Victoria: Borlan – Cura, Griszhaber, Pojonyi, Puşkaş, Vancea, Tillinger, Petz, Nyilvan, Szocsi, Ov. Ardelean/ Weibel, Cr. Ardelean, Obiş, Hevele, Szilagyi, Varga.

FC Olimpia: Băican – Munteanu, Lipai, Tătaru, Sălăgeanu, Ianc, R. Rus, Toma, Bura, Faur, Goţ. După pauză au mai jucat Ciul, Mureşan, Iuhas, Soprony, Onicaş, Lukacs, Takacs, Brata, Kanaloş şi Buhăescu.

După cum se vede, Tibi Csik, forţat de unele indisponibilităţi, a folosit câţiva juniori, unii în premieră, cum ar fi Goţ, Lipai, Toma, Sopronyi.

Sâmbătă, într-un ultim meci de pregătire, Olimpia ar trebui să întâlnească, în deplasare, pe CS Oşorhei. Dar meciul este incert pentru că oficialii de la Oşorhei vor să-şi menajeze terenul de joc. Deocamdată nu s-a găsit o altă locaţie pentru acest meci aşa că e posibil ca jucătorii Olimpiei să se antreneze în familie.

Şapte meciuri amicale disputate de Olimpia până acum

Olimpia a disputat până acum şapte meciuri amicale în vacanţa de iarnă. Meciuri utile cu adversari din România, dar şi din Ungaria. Sătmărenii au bifat aşadar 3 victorii, două remize şi tot atâtea înfrângeri. Iuhas este golgheterul şi din meciurile amicale cu trei reuşite. În schimb au marcat proaspetele achiziţii Ianc, Mărkuş şi Buhăescu, precum şi juniorii Bîgiu şi Kanaloş.

Iată rezultatele înregistrate de Olimpia şi marcatorii:
– Balmazujvaros (Liga 2, Ungaria) – Olimpia 0-1 (Bîgiu)
– ASU Politehnica (Liga 3, România) – Olimpia 2-2 (Takacs, Iuhas)
– Cigand SE (Liga 3, Ungaria) – Olimpia 0-0
– Diosgyor (Liga 1, Ungaria) – Olimpia 2-1 (Mărkuş)
– Luceafărul Oradea (Liga 3, România) – Olimpia 1-2 (Iuhas, Ianc)
– Kisvarda (Liga 2) – Olimpia 2-1 (Iuhas)
– Victoria Carei (Liga IV-a Elite) – Olimpia 0-2 (Buhăescu, Kanaloş)

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

Lasă un răspuns