Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cu Tony Kanaloș titular, România U18 a câștigat turneul “Roma Caput Mundi”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

romaniaReprezentativa României Under 18 la fotbal s-a aflat în această săptămână în Italia unde a participat la cea de-a zecea ediție a turneului internațional de juniori “Roma Caput Mundi”.

În echipa selecționerului Costel Enache s-a aflat și Tony Kanaloș de la FC Olimpia, cel care a fost titular la ultimele meciuri. După victoriile din timpul săptămânii, vineri s-a disputat finala. România a întâlnit reprezentativa U18 a Albaniei pe care a învins-o sec cu 5-0, golurile fiind marcate de Jurj, Kilyen, Ciobanu, Coman și Pașcanu. Menționăm că “tricolorii” s-au calificat în ultimul act după ce au câştigat grupa A, din care au mai făcut parte naţionala colegiilor din Anglia (5-1), selecţionata Under 18 a provinciei Pellas din Grecia (1-0) şi naţionala Under 18 de amatori a Italiei (2-1).

Este pentru a cincea oară când România câștigă această competiție. Principalul marcator al României fiind Kilyen cu trei reuşite. Pentru “tricolori” au mai marcat Carnat de două ori, Coman, Mihalcea şi Jurj.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns