Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Luceafărul Decebal – Recolta Dorolț 2-3 (1-2)

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

eliteDerby-ul etapei a 16-a din Liga a IV-a Elite s-a jucat duminică la Decebal între Luceafărul din localitate și Recolta Dorolț. Un meci echilibrat, cu faze frumoase, câștigat în cele din urmă de oaspeți.

Recolta Dorolț a deschis scorul în minutul 35, Gavrilescu a trimis în vinclu dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Aceeași echipă și-a dublat avantajul două minute mai târziu, când Dan Pop a scăpat singur cu portarul pe care l-a lobat ușor. Gazdele aveau să reducă din diferență cinci minute mai târziu după un contraatac finalizat de Costea.

Speranțele ”luceferilor” s-au reaprins imediat după pauză. La o bâlbâială în careu, mingea ajunge la Baciu care din puțini metri trimite pe colțul scurt (min. 49). Golul meciului i-a aparținut lui Lauruk. De pe stânga, aproximativ 35 de metri, l-a lobat pe portarul Luceafărului (min. 63), astfel că meciul Decebal – Dorolț s-a terminat 2-3. Recolta Dorolț, echipă antrenată de Mihai Sabău, a trecut pe primul loc în campionat, iar Luceafărul, echipă pregătită de Cosmin Iuhas, a coborât pe locul 3.

Vom reveni cu detalii după etapa a 16-a și cu o galerie foto.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns