Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Prichindei de la 15 grădinițe s-au întrecut la concursul “Glasuri cristaline”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Au intrat în scenă grupuri vocale, coruri și soliști vocali

Mare, mare veselie marți la Cetrul Cultural “G.M. Zamfirescu” din Satu Mare. Prichindei din toate părțile județului nostru, preșcolari talentați, frumoși, cuminți și prietenoși s-au întâlnit pe scena instituției de cultură pentru a evolua în aplauzele publicului la cea de-a doua ediție a Concursului județean de interpretare vocală “Glasuri cristaline”.

Un eveniment frumos care a luat naștere anul trecut la inițiativa unor cadre didactice cu suflet mare care și-au dorit să scoată în evidența puterea glasului de copil, coloritul său specific< cadrele Grădiței cu Program Prelungit Voinicelul din Satu Mare.

Proiectul “Glasuri cristaline” este coordonat de educatoarea Florica Sabou de la instituția de învățământ preșcolar organizatoare și iată că se bucură de un mare succes. Concursul județean s-a desfășurat pe mai multe nivele și categorii. Astfel, au intrat în scenă grupuri vocale, coruri și soliști vocali. Micii artiști preșcolari au evoluat pe două nivele< pentru grupe mari, copii de 5-6 ani, respectiv pentru grupe mici, prichindei de 3 – 5 ani. Trebuie să vă mărturisim că toți copiii au fost extraordinari, au reușit să își gestioneze foarte bine emoțiile și fără doar și poate, au asigurat zâmbetul pe buzele tuturor celor prezenți.

Aventura muzicală a fost atât pe placul tuturor, și al celor mici, și al celor mari, iar concurenții au demonstrat încă o dată că muzica e frumoasă și aduce zâmbete și veselie la orice vârstă.

În rândurile de mai jos vă prezentăm câștigătorii concursului de marți, nivelul întâi fiind cel al preșcolarilor mici, de 3-5 ani, iar nivelul doi al celor mai măricei, de 5-6 ani< Corul Voiniceilor DO RE MI    Marele premiu, la categoria grupuri vocale – nivel I – premiul I – Grădinița Mondiala – Grupul vocal Albinuțele hărnicuțe, premiul II – Grădinița 11 – Clovnii cei vestiți, premiul III – Grădinița 6 – Albinuțele vesele. La grupuri vocale nivel II – premiul I – Fluturașii de la Grădinița Mădăras, premiul II – Amicii de la Voinicelul și Albinuțele de la Grădinița Halmeu Albinuța, premiul III – Armonia de la Voinicelul și Buburuzele de la aceeași grădiniță. La categoria soliști nivel I premiul I l-a câștigat Ayanna Pop de la Grădinița 13, premiul doi Karissia Brian de la Grădinița 33, iar premiul III Sara Ciolte de la Voinicelul. La nivelul al doilea, tot soliști vocali, premiul I a fost câștigat de Darius Bota de la Grădinița 33, premiul al doilea de Romina Bozai de la Voinicelul, premiul III de Maya Antonia Semac de la Grădinița Albinuța Halmeu și Sara Molnar de la Grădinița Voinicelul.

Puteți citi continuarea în ediția tipărită disponibilă la chioșcurile de ziare sau în ediția electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns