Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elevii Şcolii Gimnaziale Odoreu au vizitat Aeroportul Internaţional Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

avi 1În decursul săptămânii Şcoala altfel ,,Să ştii mai multe, să fi mai bun”, clasele I A, învăţătoare Denisa Pustai, I B, învăţătoare Olimpia Butean şi a IV-a B, învăţătoare Maria Boroş de la Şcoala Gimnazială Odoreu au vizitat pe 18 aprilie 2016 Aeroportul Internaţional Satu Mare.

avi 2Scopul vizitei a fost de a observa de aproape a un avion, părţile componente, inscripţiile, aterizarea şi decolarea acestuia, precum şi modul în care acţionează personalul de bord. De asemenea, copiii au văzut şi un avion SMURD, având ocazia să discute cu piloţii celor două avioane şi să se fotografieze alături de aparatele de zbor, pentru a avea amintiri plăcute şi de durată.
avi 3În data de 20 aprilie 2016, elevii, ghidaţi de cadrele didactice şi agenţii de poliţie din localitate, au discutat despre situaţii concrete şi mai ales periculoase întâlnite în trafic, copiii dirijând circulaţia sau învăţând rolul şi semnificaţia semnelor de circulaţie. În final s-au desfăşurat concursuri cu biciclete, role şi trotinete. Activitatea s-a încheiat într-un mod plăcut şi instructiv cu un tur al participanţilor în jurul şcolii, ghidaţi de agentul de poliţie.
Informaţiile ne-au fost comunicate de învăţătoarea Denisa Pustai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with